Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Penne kananen

torstai 8. lokakuuta 2009

Penne kananen



Pienenpieni pastanen tähän väliin, kunnes saan siirrettyä kuvat viime viikonloppuisista synttärisapuskoistani (tiedossa muun muassa blinejä!) koneelle. Postausten jälkeenjääneisyyden suurimmaksi syyksi tunnustettakoon juurikin kuvien hidas, hitaampi ja hitain siirtäminen kamerasta blogiin. Ja ei, tekniikka toimii kyllä mukavan nopeasti, mutta kameran esiin kaivaminen, piuhan löytäminen, koneen avaaminen, pari klikkausta ynnä muut kuvien siirtymistä helpottavat asiat vaan tapahtuvat keltaisessa keittiössä turhan harvoin. Mitäs olen niin laiska ja keksin aina jotakin mukamas tärkeämpää tekemistä.

No kuiteskinnii, kanapastaa keittelin tuossa flunssan jälkimainingeissa kun makuaisti alkoi jo hieman toimia, mutta reippaat maut olivat silti edelleen tervetulleita. Pastakastikkeeseen heittelin:

- punaista paprikaa
- kanasuikaleita
- chili-valkosipulimurskaa
- tomaattista pastakastiketta
- kermaa
- mausteiksi pippuria, chili explosionia ja chimichurria



Yllämainitut kaverit heitetään siis pannulle järjestyksessä kana (ruskista hetki jos toinenkin), paprika, valkosipulimurska, muut mausteet, pastakastike ja kerma. Anna porista tovi. Penne-pastan keittelin kattilassa erikseen (yleensä hei) ja valmiin annoksen päälle heittelin vielä jämäjuustosta leikeltyjä kuutioita. Maistui.

Pastoja on keltaisessa keittiössä vedelty edelleenkin useasti enkä ala niitä kaikkia tänne ikuistamaan, vaikka hyviä ovatkin (paitsi silloin kun pippuria lorahtaa liikaa..). Italiasta itsellemme tuliaiseksi tuodut värikkäät sydän- ja perhospastat esittelen kuitenkin varmasti kunhan raaskimme ottaa pussit käyttöön. Sitä ennen odotellaan niitä blinejä ja juhlanaposteltavia.. Ailpiipäk!

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu