Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Remu viittä vaille kaks kuuntele

tiistai 1. syyskuuta 2009

Remu viittä vaille kaks kuuntele



Google Analytics on hauska kaveri ja mukava ajantappoväline. Huvitteluvälineenä toimimisen lisäksi se toki kertoo myös enemmän ja vähemmän mielenkiintoista faktaa muun muassa siitä, mistä päin mualimaa keltaiseen keittiöön on eksytty (enemmän mielenkiintoista), ja millä selaimella ja yhteysnopeudella ihmiset sivujani tutkivat (vähemmän mielenkiintoista).

Analytics paljastaa, että suurin osa lukijoista eksyy tänne maankuulun Pastanjauhajien blogin kautta (kiitos vaan kovasti sinne suuntaan linkistä) ja seuraavaksi eniten Googlen hakukoneen avulla. Kuukkelin hakusanojen tutkiminen on mielestäni hauskinta Analyticsin antia, vai mitäpä sanotte näistä hakusanoista, joita jotkut hölmöläiset ovat Googleen työntäneet, ja jotenkin ihmeellisesti sitä kautta keltaiseen keittiöön eksyneet:

- varastetut autot + tampere + 2008 (Mitä tekemistä tällä on minun kanssani? En myönnä mitään!!)

- hasis + leivonta (En myönnä tätäkään!)

- juustokakku panda (Mä oon aina luullut ettei pandoja saa syödä, mutta okei, voin mä tätä kokeilla..)

- rosepippuri booli (Aika mielenkiintoista, mut jotenkin musta tuntuu ettei tää olis mun lempparijuoma kuitenkaan.)

- jimi pääkallo soittaa kitaraa rannalla (Kaunista...tai sitten ei.)

- ilman purkinavaajaa (Ei oo muuten helppoa, kokemusta on..)

- Jehovan kulttuuri ruokalista (Ei kiinnosta!)

- Ketsupilla keltaisuus pois hiuksista (Nojoo, kai se hetkellisesti onnistuu ainakin jos tykkää punapäistä, joiden hiukset valuu ja maistuu tomaatille.)

- Michael Jackson kaupoissa soi (No niin todellakin soi, varsinkin Italiassa.)

- Heimlich itselle (Helppo juttu!)

- Martina himoitsee sipulia (Pisti vaan miettimään että mitä ihmettä joku on halunnut näillä hakusanoilla löytää?)

- Remu viittä vaille kaks kuuntele (No en taida kuunnella, kiitos vaan.)

- jauhelliha riisipasdteijat (En suosittele leipomaan tuossa tilassa. Ihan vaan oman turvallisuutesi vuoksi.. Tilaa vaikka pizza tai mene suosiolla nukkumaan.)

Eniten blogissani vieraillaan yllätys yllätys Suomesta, mutta myös Briteissä, Ruotsissa, Japanissa (!!) ja Saksassa on innokkaita keltaisessa keittiössä kävijöitä. Kaupungeista niin ikään hyvin yllättävästi Helsinki on listan kärjessä, seuraavana tulee oikeasti hieman yllättävä Jyväskylä (Hello there!), sitten Oulu, Tampere ja Turku. Rakas kotikaupunkini Vantaa pitää kutossijaa, mutta missä on Espoo? Jopa Raisiosta käydään täällä enemmän kuin Espoosta, jossa sentään asuu tuttujani. Miälenkiintoista kyllä juu.

Miälenkiintoista on myös se, että joku pienessä Rochdalen kylässä Englannissa vierailee usein blogissani. Myös muun muassa Ichikawa, Montpellier, Hong Kong, Chonburi, Bogota ja Gunzenhausen pääsivät yllättämään listalta löytymisellään. Kuka kumma jossain Kolumbiassa lukee suomenkielistä blogiani? Aika hauskaa hei, mähän leviän kohta maailmalle kuin mikäkin possuflunssa! Varokaa vaan!

Ehdottomasti suosituimmat postaukset ovat olleet suolaisten muffinssien reseptin sisältämä juttu, muulin mahtava jahni sekä tietenkin myös maailman paras juustokakku. Niin ikään lohikäärmehedelmä, Italia-jutut sekä maailman rumimmat pasteijat ovat kiinnostaneet kansalaisia.

Että semmosia totuuksia ja paljastuksia tällä kertaa. Minä kellotan sinua!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger Dea kirjoitti...

Mistä kohtaa ihan tarkalleen löytyy tuo, mistä sait nuo hakusanayhdistelmät? En ole huomannut...

1. syyskuuta 2009 klo 20.27  
Blogger Martina kirjoitti...

Hakusanat löytyvät liikenteen lähteiden alta ja ovat siellä muistaakseni nimellä avainsanat. Vasemmanpuoleisesta valikosta on ehkä helpoin mennä, mutta myös etusivun kautta onnistuu näppärästi noita sanoja klikkaamalla. Toivottavasti löytyy, ovat nimittäin ihan loistavaa viihdettä ja mielelläni kuulisin myös muiden blogien hakusanoja (vinkki, vinkki!). :) Viimeksi kun katsoin niin omalta listaltani löytyi muun muassa "auttaako sipuli finni ongelmiin", "amatriciana paavi", "intiaanin sotahuuto" ja "rodos hasis". Siis mitä ihmettä!? :D

3. syyskuuta 2009 klo 10.00  
Blogger Dea kirjoitti...

Jaah, meiltä löytyy vaan kaikkea ruokaan liittyvää. loimulohi, kalavoileipäkakku jnejne. Ei mitään kummallista.

5. syyskuuta 2009 klo 12.31  
Blogger Martina kirjoitti...

Suurin osa hakusanoista on mullakin ruokaan liittyviä ja ihan järkeviä, mutta kyllä sieltä välillä noita omituisuuksiakin löytyy.

8. syyskuuta 2009 klo 11.52  
Anonymous beming kirjoitti...

Ainahan sitä ei tiedä, missä se konetta selaava ihminen istuu, jos sen serveri on jossain muualla. Ainakin oma koneeni on eri kaupungissa kuin miltä se listoilla näyttää.

Muuten hauskaa tuo hakusanaleikki. :)

9. syyskuuta 2009 klo 1.33  
Blogger Martina kirjoitti...

Aaaa, enhän mä ottanu tommosta huomioon ollenkaan! En taida olla tarpeeks tietokonenero. :) No, hauskaa silti, varsinkin tosiaan tuo hakusanoille naureskelu.

9. syyskuuta 2009 klo 11.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu