Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Purkka kuin karkki

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Purkka kuin karkki



Uuh ja aah, miten hyvää purkkaa!! Mihin enää karkkia tarvitaan! Työnsin ehkä kymmenen sekuntia sitten suuhuni tällaisen vadelma-lakritsipurukumin, ja kyllä muuten on sellainen makunautinto, että voin melkein väittää, ettei mikään muu purkka pysty moiseen. Tuleekohan siitä kovinkin vakavia haittavaikutuksia jos syö koko jättipussin purkkaa kerralla? Tämä on oikeasti tosi hyvää!

Onkohan muuten vadelma-lakritsipurkan sitruunainenkin kaveri yhtä ihanan makuista? Siis se, jossa on keltamusta paketti. Voisin vaikka ostaa sen ensi kerralla jos (ja kun) tämä purkkapussi loppuu piakkoin.

Yksi vika hyvänmakuisissa purukumeissa kuitenkin usein on: Maku katoaa hetkessä ja jäljelle jää tunkkaisen mauton purkkapallero, jota on ikävä pyöritellä suussa, mutta ei sitä viitsi sylkäistä heti poiskaan. Katsotaan miten on tämän herkkupurkan kohdalla.. Näin puolen minuutin kohdalla maku on vielä ennallaan.

EDIT: Juuh, kyllä tästäkin purukumista lähti maku vähän turhan nopeasti.. Tosaalta ainahan voi pistää uuden purkan suuhun kun edellinen ei enää maistu miltään. Tuhlaustako? Joo. Mutta ei voi mitään. Ikuisen maun purukumia odotellessa..

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu