Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Kuinka TYHMÄ voi ihminen olla!

torstai 30. heinäkuuta 2009

Kuinka TYHMÄ voi ihminen olla!

Ihan vaan tiedoksi kansalaisille, että eräs idiootti apina, joka tottelee myös nimeä Martina, sössi kamerastaan näääin paljon kuvia hus pois kadoksiin. Siinä meni muutamat ruokakuvat ja erään ex tempore - baarireissun todistusmateriaali (joista jälkimmäisten katoaminen lienee vain hyvä juttu; sensuuri toimii..).

Tiedossa on siis hemmetin ärsyttäviä postauksia ilman kuvia, tai ehkä mä lämäsen joitakin ihan randomkuvia niihinkin koristeeksi. Hehe, siitähän voi tulla jopa hauskaa.. Joo, tai sitten ei, yltiöpositiivinen minäni vaan etsii väkisin kurjimmastakin koettelemuksesta jotakin hyvää.. Ja tämähän oli todellakin sieltä kurjimmasta päästä verrattuna muihin tielleni osuneihin vastoinkäymisiin. Ei vaan, muutama kuva sinne tai tänne, ja hei: Onneksi Italia-kuvat on edelleen hyvässä tallessa! Niiden menettämisestä saattaisi pää räjähtää.

Kuitenkin: Ei sillä, että olisi ituttanut, mutta joo, itutti ja paljon! En kehtaa edes kertoa mitä menin tekemään, sillä nyt oli syy kyllä ihan vain ja pelkästään minussa, turha syyttää konetta, kameraa tai mitään muutakaan. Minä olen aivoton idiootti. Hemmetin hemmetti.

Kiitos ja hei, mä menen nurkkaan häpeämään..

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger liibalaaba kirjoitti...

Moikka!
Löysin tän sun blogin vasta hetki sitten, mutta nautintoa se on antanut sitäkin enemmän. Kiitos!
Tosi kiva lukea varsinkin noita Italia-postauksia, unelmieni maa.
<3 Saat kaipaamaan takaisin, varsinkin ruokia. :)

30. heinäkuuta 2009 klo 21.22  
Blogger Martina kirjoitti...

Kiitos, tällainen palaute piristää aina, ja varsinkin nyt kun oma typeryys ärsyttää..murrr.. Kiva että Italia-jutut on mieleen, niitä on nimittäin tiedossa vielä ainakin näääin paljon! :)

31. heinäkuuta 2009 klo 9.17  
Blogger liibalaaba kirjoitti...

Kivakiva, odotan innolla! Reseptit ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

31. heinäkuuta 2009 klo 19.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu