Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Keittoja italialaisittain

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Keittoja italialaisittain

Hotel Sole Blun täysihoito tarjoili meille myös muutaman keiton alkuruoaksi. Eiväthän ne mitään tajunnan räjäyttäviä olleet, mutta tulipahan maistettua. Sanat "täysihoito" ja "Hotel Sole Blu" kuullessaan ahdistuville tiedoksi: Keittoja ei ole ollenkaan niin paljon kuin pastoja oli. Söimme vain kuusi keitosta, ja he tulevat tässä:



1. Minestrone di verdure (15 pistettä) eli vihannesminestrone oli ehdoton numero uno keittokategoriassa.



2. Passatelli in brodo (14 pistettä) tunnettiin meidän pöydässämme paremmin nimellä pötköjä liemessä.



Pasta con ceci (14 pistettä). Kikherneitä keitossa. Jos totta puhutaan niin minä en edes muista tällaista ruokaa olleen, mutta näköjään se on ollut mielestäni seiskan arvoinen.



4. Crema parmantier con crostini (11,75 pistettä) muistutti perunaista sosekeittoa ja saa plussaa rapeista leipäkrutongeista. Ulkonäön perusteella "Varppina on sienikeittoa!", kuten ukkeli yhdessä videopätkistämme toteaa. Bileillan viinihörpsyistä villiintyneinä söimme tätä.



5. Pasta con fagioli (11 pistettä) oli nimeltään pasta, mutta maultaan ja ulkonäöltään keitto. Papuja lihaliemessä.



6. Minestra di legumi (10 pistettä) ei ollut mitenkään erityisen herkkua, mutta lusikoimme silti kiltisti nämä "ohrasuurimot liemessä".

Loppuun vielä pätkä uudesta lempibiisistäni, johon erään tunnetun laulupelin ansiosta tutustuin. Kiitos Singstar ja anteeksi naapurit! Vaikka biisistä pitäisi kuinka paljon, ei se silti ikävä kyllä takaa sitä, että laulun osaisi luikauttaa kauniisti..

"All I ever wanted
all I ever needed
is here in my arms.
Words are very unnecessary
they can only do harm."
(Depeche Mode - Enjoy the silence)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu