Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Pop, pop, pop..

perjantai 7. elokuuta 2009

Pop, pop, pop..



Viikonlopun kunniaksi tarjoilen teille nyt ison kulhollisen popcornia! Enkä ihan mitä tahansa popcornia vaan maustettua sellaista. Tiedättehän ne leffateattereiden ihanat popparimausteet, joilla tylsistä ja tavallisista popcorneista saa hetkessä niin herkkua, että meinaa elokuvakin mennä ihan ohi? Mitäs jos kertoisin, että voit tehdä samanlaisia kotona ilman sen kummempia temppuja, ihmeitä ja Tennispalatsista varastamiasi popparimausteita? Se on vieläpä äärimmäisen helppoa.

Et nimittäin tarvitse muuta kuin tietysti sitä popcornia (saat ihan itse valita teetkö mikropopparia vai kattilapopparia) ja aivan tavallista kaupan sipsihyllystä löytyvää dippimaustetta. Valmista popcornit normaalisti, turauta dippijauhe mukaan ja sekoita. Valmis. Ja on muuten hyvää! Me kokeilimme viimeksi taco-dippimaustetta ja seuraavaksi mieleni tekisi testata ainakin cheddarin makuista dippijauhetta, Taffelin hot chiliä ja tietenkin rakasta ystävääni valkosipulia.



Valkosipulista tulikin mieleeni, että Keravan valkosipulifestareihin on aikaa enää kaksi viikkoa! Eräs valkosipulin ystävä täällä on odottanut kyseistä tapahtumaa aika tosi älyttömän melko paljon. Siellä näjemme!

"Pop pop pop pop pop pop -musiikkia
yksinkertaisia sanoja rakkaudesta.
Tämä on
pop pop pop pop pop pop -musiikkia
yksinkertaista
mutta totta."
(Neljä Baritonia - Popmusiikkia)

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu