Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Amburger

maanantai 10. elokuuta 2009

Amburger



Italialaiset eivät osaa sanoa hoota. Siksi hotellimme Riminissä oli Otel Gallia Palace, vuokra-autossa oli naarmuja ere and ere, ja tunnettu suomalainen formulakuski tottelee nimeä Akkinen. Ja me teimme ampurilaisia. Grillissä nam.

Maailman parhaisiin ampurilaisiin tarvitset ainaskin:

- ampurilaissämpylöitä (löytyy valmiina kaupasta)
- jauhelihaa
- sipulikeittopussin (jos teet pihvit keittopussista löytyvän ohjeen mukaan)
- cheddar-juustoa
- pekonia
- valkosipulia
- valkosipulimajoneesia
- jääsalaattia
- sipulia
- ananasrenkaita
- sinappia ja ketsuppia
- grillin ja miehen sitä käyttämään

Tee jauhelihapihvejä vaikkapa sipulikeittopussin ohjeen mukaan. Tarkoitukseni oli läväyttää ohje tähän teidän iloksenne, mutta kun en olekaan käynyt tirkistelemässä ukkelin vanhempien kaapissa piilottelevan sipulikeittopussin kylkeä, niin saatte luvan olla ilman. Kaltaisilleni tumpeloille apuja ja ideoita löytyy esimerkiksi täältä, täältä ja täältä. Tai sitten sieltä sipulikeittopussin kyljestä.

Pilko sipuli renkaiksi, revi jääsalaatista sopivan kokoisia lehtiä, murskaa valkosipuli tupperwaren ihan parhaalla valkosipulipuristimella, leikkaa pekonit puokkiin ja kaivele cheddarit yksittäispakkauksistaan esiin.




Anna jonkun miespuolisen grillata pihvit, pekonit, ananasrenkaat, sipulit ja ampurilaissämpylät sillä aikaa kun grillaat itseäsi takapihalla. Muistuta grillimestaria läväyttämään kaksi cheddaria valmiiden jauhelihapihvien päälle sulamaan. Nouse ylös ja suunnista kohti ruokapöytää kun sapuskat ovat valmiita.
Kasaa hampurilainen oman mielesi mukaan tai vaikka näin:









Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu