Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Düsseldorf

torstai 3. syyskuuta 2009

Düsseldorf



Siis katsokaa nyt mitä kaikkea sain tuliaisiksi kälyn ja insinöörin Düsseldorfin matkalta! Aina ne tuo kaikkea kivaa ja aina ne matkustaa. Vai tuhlaisiko joku muka vuoden ainoan lomamatkansa Düsseldorfiin, josta moni ei ole koskaan edes kuullut? Ei, kyllä sinne mennään vasta sitten kun samana vuonna on nähty muitakin paikkoja, kuten vaikkapa Rooma ja Panama.. Ehei, en tietenkään ole yhtään kateellinen (vaan paljon kateellinen!) kun toiset ovat käyneet Panamassakin asti, samalla kun minä kökötän Suomessa ja varailen päiväristeilyä Tallinnaan. Jeiii!

Ei vaan, oikeasti odotan aina innolla kun saan heidän ihanan karvapallokoiransa hoitoon matkojen ajaksi, eivätkä nämä tuliaisetkaan tietenkään haittaa. Joskus niitä on vaan niin paljon, että jään ihmettelemään, mitä olen tehnyt ansaitakseni kaiken tämän. Syöttänyt heidän koiralleen juustoa niin, että raukan maha on sekaisin vielä pitkään keltaisessa keittiössä vierailun jälkeen? It wasn't me, ja sitäpaitsi se pyysi niin nätisti..



Tällä kertaa tuliaispussista löytyi kuulemma insinöörin ihan itse valitsema heppasuklaapaketti, joka suuntasi luokseni koska "sehän tykkää hevosista". No niin tykkäänkin ja suklaasta myös! Ihan loistava tuliaisvalinta siis. Kaksi seuraavaa tuliaista olivat myös mieluisia, vai mitäpä sanotte tästä söpöstä namipussista:



... ja väriin mätsäävästä vadelmapurkista:



Konjakkivadelmien käyttö on vielä hieman hakusessa ja hyviä vinkkejä otetaankin vastaan. Jäätelö nyt ainakin on varmasti vattujen kaveri, mutta mitäs muuta noista keksisi? Onneksi viinavadelmat eivät ole nopeasti pilaantuvaa sorttia niin ehdin hetken mietiskellä ja odottaa herkuttoman syyskuun loppumista kunnes korkkaan purkin.

Herkuttomasta syyskuusta puheen ollen: Meinaan jo nyt tuupertua sokerin puutteeseen vaikka herkkulakkoa on takana vasta kaksi päivää. Jotta kidutus olisi täydellinen, päätimme että kielto koskee myös pizzoja, hampurilaisia ja muuta roskaruokaa. Mitäs minä nyt nappaan mukaani baari-illan jälkeen tai himoitsen rapulassa? Onneksi syyskuussa ei ainakaan toistaiseksi ole kuin yhdet bileet tiedossa. Ja toisetkin ehkä. Mutta ei sen enempää kuitenkaan! Ehkä mä selviän tästä! Lomapulliakaan ei onneksi ole työpaikalla odotettavissa, ne jos mitkä olisivatkin kidutusta herkkulakkolaiselle.


Alussa ei muuten ollut tarkoitus dissata Düsseldorfia, vaikka sanoinkin ettei sinne välttämättä tulisi ensimmäisenä lähdettyä, varsinkaan jos mahdollisuuksia lomamatkoihin on harvoin. Insinöörin ja kälyn lomakuvien perusteella kaupunki näytti nimittäin oikein kivalta. Ihmettelin vain kun monessa kuvassa insinööriä näytti kutittavan nenän alta. Ilmeisesti hänellä on myös paljon saksalaisia tuttuja, sillä samaisissa kuvissa hänen kätensä oli aina tervehtimisasennossa. Aika rankkaa kun pitää koko ajan moikkailla. Eikä se nenän kutiseminenkaan varmaan kivaa ole.

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Blogger Ketsuppi kirjoitti...

Nojoo... Emmääkään nyt ekana ehkä Düsseldorfiin suuntais, jos valinta ois vapaa. :P Mutta Panamasta oli juttu uusimmassa Mondossa. Ja sinne suuntaan kyllä seuraavaks (kun on sellaiseen reissuun varaa = optimistiseti arvioituna muutaman vuoden kuluttua).

3. syyskuuta 2009 klo 16.38  
Anonymous Käly kirjoitti...

Mukava kuulla, että tuliaiset kelpaavat. Harmaan karvapallon erinomaisesta hoidosta kiittää oikein mielellään myös tuliaisten merkeissä! :)

Ketsuppi: Panamaan kannattaa kyllä suunnata! Matkat maksaa (itse säästettiin vuosi), mutta eläminen/shoppailu ihan ilmaista. Reissu oli kyllä joka sentin arvoinen!

3. syyskuuta 2009 klo 20.33  
Blogger Martina kirjoitti...

Hei mä en ookaan vielä lukenu uutta Mondoa, Panama-juttu kyllä kiinnostaa, varsinkin kun on jo kuullut tuttujen kokemuksia siitä ja nähnyt lomakuvia. Ei yhtään huono idea lähteä joskus sinnepäin, mutta tosiaan, rahnaa pitäis ensin jaksaa säästää..

Ja todellakin käly tuliaiset on kelvannu! Oon hiplannu sitä marjapurkkiakin nyt monena iltana ku se on niin söpö. :)

4. syyskuuta 2009 klo 9.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu