Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Grilli-ilta Espoossa

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Grilli-ilta Espoossa

Olipa kerran hikisen helteinen heinäkuu, lauantai-ilta ja meikähyypiöt oli kutsuttu Espooseen viettämään grilli-iltaa. Käly ja Insinööri olivat jälleen laittaneet pöydän koreaksi ja aurinkovarjon alla oli mukava herkutella, jutella ja pelata hauskaa aakkospeliä. Kävimmepä me äidin kanssa välillä sisällä kurkkimassa Albertin ja hänen surullisen vaimonsa häitäkin, vaikkei Monacon meno ollutkaan mitään kovin riemukasta katseltavaa. Charlene-raukka..

Onneksi meillä oli kuitenkin hauskaa Charlenenkin puolesta, vaikka allekirjoittanutta jännittikin hieman tuleva kotimatka. Olin nimittäin lupautunut kuskiksi, vaikka olenkin maailman surkein liikenteessä, ja muutun rauhallisuuden perikuvasta kiroilevaksi stressihirviöksi auton ratin taakse joutuessani. Mikään ei ole kamalampaa kun valoissa seisominen takana olevan auton huohottaessa niskaan, vasemmalle kääntyminen, vaihteen vaihtaminen tai ihan vain auton käynnistäminen. Minä ja autot EI TODELLAKAAN olla kavereita.

Tuonakin onnekkaana ajoreissuna rikoin auton vaihteet kolme kertaa matkalla Espoosta Vantaalle ja sieltä Helsinkiin. Onneksi Ukkeli the Autosankari oli paikalla ja korjasi vian yhä uudelleen ja uudelleen, mutta silti loppuhuipennuksena oli parit liikennevalot ja parkkeeraaminen vaihde jumittuneena kolmoselle. Ei ollut kaikkein helpoin temppu lähteä liikkeelle kolmosella, mutta ihme kyllä selvisimme kotiin asti ilman auto- tai ihmisuhreja.








Samana iltana muutkin vempaimet olivat minua vastaan, sillä myös kamerani sanoi työsopimuksensa irti. Ehdin ottaa muutaman kuvan pöydän antimista ja loput voitte käydä katsomassa Kälyn blogista. Sieltä löytyy myös resepti suussasulavaan omatekoiseen jäätelöön, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla. Auton ja kameran lisäksi tuona iltana meni mäsäksi myös tietokoneen hiiri, mutta sen sain sentään ihan itse korjattua. Jee. Kaikista näistä vastoinkäymisistä huolimatta muistelen grilli-iltaa ilolla, sillä mikä voisikaan olla parempaa, kuin hyvän ruoan ääreen kokoontuminen mukavalla porukalla keskellä kauneinta kesää. Ihan sama vaikka kamera hajoaa kesken ruokakuvauksen ja autokyyti kotiin on vähintäänkin epävarmoilla kantimilla. Hyvä ruoka, parempi mieli, todellakin.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu