Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Syö värikkäästi!

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Syö värikkäästi!

Meitä bloggaajia lähestytään yhä enenevässä määrin eri tahoilta markkinointimielessä. Yritykset ovat ymmärtäneet blogien merkityksen mainonnassa ja haluavat käyttää hyväkseen blogien kautta saatavaa näkyvyyttä ja kohderyhmien tavoitettavuutta. Minuakin lähestytään aika ajoin erilaisin viestein ja välillä joukossa on helmiä, joihin haluan tarttua kiinni.

Viimeisin mieltäni ilahduttanut yhteydenotto tuli vihannes.net -sivustolta. Vihannekset ovat kesällä parhaimmillaan ja haluankin kannustaa ihmisiä käyttämään enemmän maukkaita ja terveellisiä vihanneksia. Itsenikin pitäisi hieman skarpata vihannesten kanssa, vaikka olenkin hokenut itselleni "puoli kiloa päivässä" niin usein kuin muistan.

Mainostamiseksihan tämä menee, mutta menköön. Käykääpä siis ihmeessä tutustumassa sivustoon ja sieltä löytyviin resepteihin. Meneillään on myös reseptikilpailu, johon allekirjoittanutkin pähkäilee parhaillaan sopivaa reseptiä.

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on täällä mainoksia jo vaikka kuinka! :)

1. heinäkuuta 2011 klo 11.11  
Blogger Martina kirjoitti...

Nojoo, ehkä vähän liikaakin. Ajattelin et jos pidän mainoskesän ja katon sit syksyllä uudelleen mitkä mainokset haluun pitää ja mitkä heivaan menemään. :)

1. heinäkuuta 2011 klo 15.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saat mainoksista ja mainostuksesta korvauksia! :)

8. tammikuuta 2012 klo 16.27  
Blogger Martina kirjoitti...

Kyllä niistä yleensä pienen korvauksen saa. Tosin kehun täällä hyviä tuotteita / ravintoloita / nettisivuja myös ilman korvausta niin halutessani, ja toisaalta korvauksen antavia tahoja kehun vain jos pidän niistä oikeasti. :)

9. tammikuuta 2012 klo 8.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu