Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 "Life's like a box of chocolates.."

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

"Life's like a box of chocolates.."


"...You never know what you're gonna get."



Minä voin varmaan sanoa olevani Forrest Gump -fani, sillä olen nähnyt kyseisen elokuvan aivan julmetun monta kertaa lapsena. Osaamme vieläkin Insinöörin, Vilukissan ja muiden meillä aikaa viettäneiden mukuloiden kanssa tietyt kohtaukset ulkoa, mutten siltikään ole kyllästynyt tuohon hyväntahtoiseen idioottiin. Jaksoinkin katsoa elokuvan pitkästä aikaa uudestaan tänä keväänä Ukkelin kanssa ilman minkäänlaista kyllästymisongelmaa. Elokuvan syynäämiselle oli ihan oikea syykin, nimittäin Miamissa sijaitseva Bubba Gump Shrimp Co -ravintola, jonne meidän (=minun) oli ihan pakko päästä!

"My name is Forrest, Forrest Gump. People call me Forrest Gump."

Eräänä aurinkoisena päivänä Miami Beachilla istahdimmekin vuokra-autoomme päämääränä Bayside Marketplace, jossa kyseinen Bubban ja Forrestin katkarapuravintola sijaitsee. Ja jippii, pian näimmekin Bubba Gump Shrimp -kyltin kohoavan rakennusten yläpuolella houkutellen meidät luokseen. Nyt syödään katkarapuja!

"I gotta find Bubba!"



"Stupid is as stupid does."

Ruokalistalla oli toinen toistaan herkullisemman kuuloisia annoksia, mutta lopulta valintamme oli aika helppo. Shrimper's Heaven- nimisessä annoksessa oli katkarapuja neljällä eri tavalla valmistettuna, ranskalaiset, salaattia ja kolme eri dippiä. Se me otetaan! Ja niin otti muuten moni muukin, sillä kyseinen annos kannettiin arvioni mukaan noin joka toiseen pöytään.

"I think you should go home to Greenbow, Alabama!"

Ravintolassa oli paljon hauskaa elokuvaan liittyvää ihmeteltävää. Drinkkilista oli kiinnitetty Forrestin pinkiponkimailaan, seinällä oli kehystettynä Jennyn kuva ja joka paikassa luki erilaisia elokuvasta tuttuja lauseita. Jokaisessa pöydässä oli teline, josta voi kääntää esiin punaisen Stop Forrest Stop -kyltin, jolloin tarjoilija pysähtyy pöytänne luona. Jos taas pitää esillä sinistä Run Forrest Run -kylttiä, kulkee tarjoilija pöytänne ohi. Hauskan idean lisäksi tosi kätevääkin!

"I gotta pee."



"Lieutenant Dan I got you some ice cream. Lieutenant Daaan, iiice creaaam!"

Ravintolan yhteydessä oli myös matkamuistokauppa, joka meinasi koitua turmioksemme. Kaupasta lähti mukaan ainakin tarroja, suklaakonvehtirasia, pari postikorttia sekä jääkaappimagneetti, joiden lisäksi himoitsimme myös hauskaa essua, lippistä ja muuta erittäin tarpeellista krääsää. Bubba Gump Shrimpejä löytyy muualtakin Jenkkilästä kuin Miamista, ja jos törmään ravintolaan vielä matkallani, aion varmasti poiketa sisällä katkarapusilla! Voin tehdä vaikka pienen mutkan matkaani päästäkseni Bubba Gump Shrimpiin, sillä hauskan ravintolaidean lisäksi itse ruokakin oli kehumisen arvoista.


"Anyway, like I was sayin', shrimp is the fruit of the sea. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. Dey's uh, shrimp-kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo. Pan fried, deep fried, stir-fried. There's pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp and potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich. That- that's about it."

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous Insinööri kirjoitti...

"- Have you found Jesus yet, Gump?
- I didn't know I was supposed to be looking for him, sir"

Hieno leffa, ja hienolta näyttävä paikka. Ja jos tuliaissuklaista voi jotain päätellä, niin varmasti oli hyvää ruokaakin. Pakko mennä tommoseen jos joskus vastaan tulee.

"That's all I have to say about that."

1. heinäkuuta 2011 klo 8.43  
Blogger Martina kirjoitti...

Kannattaa mennä jos liikut joskus Bubba Gump Shrimpin lähistöllä. Mulle riitti pitkäks aikaa ihmeteltävää ku kattelin ravintolassa ympärilleni. Aina löyty uusia hauskoja leffaan liittyviä yksityiskohtia. Ja tosiaan, se ruokakin oli ihan pirun hyvää.

1. heinäkuuta 2011 klo 15.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu