Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Gringos Locos

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Gringos Locos

Oho, tästä ähkyillasta raportoiminen on hieman viivästynyt, sillä muistan odottaneeni Ukkelia eräänä maanantai-iltana töiden jälkeen armottomassa pakkasessa Oopperan kulmilla. Ja nythän ulkona hehkuu kuuma heinäkuun helle (tai jos tarkkoja ollaan, niin juuri tällä hetkellä siellä paukkuu ukkonen), joten muutama kuukausi on näiden herkkujen syömisestä jo kulunut. Vaan ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja koskas tässä blogissa muka muutenkaan olisi mikään ajan tasalla?

Tosiaan, odottelin toppatakkiin, kaulaliinaan, pipoon ja muihin mahdollisimman lämpoisiin härpäkkeisiin kietoutuneena Ukkelia Oopperan kulmilla. Emme kuitenkaan sivistäneet itseämme Joutsenlammella tai muullakaan sukkahousuissa hyppelyllä, vaan talsimme Kisahallin päätyyn Gringos Locos -nimiseen ravintolaan. Meillä oli mukanamme Citydealista tulostettu lahjakortti, minkä lisäksi ravintolassa oli maanantain kunniaksi "kaksi pääruokaa yhden hinnalla" -tarjous. Tämä tarkoitti sitä, että saimme tehdä tosissamme töitä lahjakortin kuluttamiseksi, ja ähkyhän siitä tuli.




Alkuun otimme annoksen nachoja sekä herkkulajitelman, jossa oli kaikenlaisia friteerattuja kavereita, ranskalaisia, lisää nachoja sekä kahta eri dippiä. Nam ja örh. Pelkät alkupalat olisivat jo riittäneet sammuttamaan nälän, mutta pääruoat oli jo tilattu, joten ei muuta kuin pihviä naamariin.



Tuliseksi mainostettu pihviannos oli kerrankin ihan oikeasti tulista, mikä sai naamamme kääntymään hymyyn, sillä tulinen ruoka on hyvää. Ehkä muutama hikipisarakin kihosi otsalle, mutta se kuuluu vain asiaan. Tässä ravintolassa kannattaa siis oikeasti ottaa vähemmän tulinen annos, jos ei siedä chilin poltetta suussaan. Ja toisaalta taas chilin ystäville tiedoksi, että Gringos Locos tekee yhteistyötä chilikauppa.fi:n kanssa, mikä takaa mukavan poltteen tietyissä annoksissa. Ravintolan nettisivuilla painotetaankin, että annokset nautitaan asiakkaan omalla vastuulla.

Tulisen ruoan jälkeen tilasimme jälkkäriksi mansikka- ja vadelmapirtelöt. Siinä ähkyssä mikään tuhdimpi jälkkäri ei olisi mahtunut edes siihen kuuluisaan toiseen mahaan, johon makeat ruoat menevät. Pirtelö oli siinäkin mielessä hyvä valinta, että se tasapainotti oloa tulisen pihviannoksen jälkeen. Sen sijaan ulkona paukkuvan pakkasen takia pirtelö ei ollut hyvä idea: Iso kasa kylmää mahassa sai tämän pienen ruokailijan tärisemään kylmyydestä matkalla kotiin. Hrrrr, nyt mä ymmärrän miksi jäätelö on kesä- eikä talviruokaa.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Me oltiin kerran menossa sivistämään itseämme siihen viereiseen taloon, mutta ennen sitä käytiin Gringoksessa. Oli muuten hyvät sapuskat. :)

12. heinäkuuta 2011 klo 9.07  
Blogger Martina kirjoitti...

Mä tykkäsin tosi paljon myös Gringosin tunnelmasta. Johtuukohan siitä et se muistuttaa Cantina Westiä..? Oopperassa pitäis kyllä munki käydä joskus. Se vois olla kiva ja ennen kaikkea sivistävä kokemus.

13. heinäkuuta 2011 klo 10.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu