Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 RIP Tuleva datanomi

perjantai 1. heinäkuuta 2011

RIP Tuleva datanomi


Eipäs nyt hätäännytä siellä. Pikkuveljeni, joka tunnetaan blogissa nimellä Tuleva datanomi ei suinkaan ole kuollut, vaan hänen bloginimensä Tuleva datanomi vain vaivutetaan tämän tekstin myötä unholaan. Pikkuherra (minua vain muutaman pään pidempi pikkuinen) sai nimittäin koulunsa päätökseen ja sitä juhlitaan nyt! Hei hei Tuleva datanomi ja tervetuloa Datanomi!

Viralliset valmistujaisbileet pidettiin helatorstaina pienellä porukalla Helsingissä Stone's Gastropubin yksityiskabinetissa. Sapuskat juhlaruokailuun tuotiin Virgin Oilista eikä Virginin ruoat pettäneet tälläkään kertaa, vaan pöydän antimia santsattiin useaan otteeseen.




Alkumaljojen kilistelyn jälkeen pöytään kannettiin leipää, jonka kaverina oli vallan mainion makuista tsatsikia. Lopulta osa meistä söikin tsatsikia leivän kanssa, eikä suinkaan leipää tsatsikin kanssa, niin kuin olisi varmaan ollut tarkoitus.

Mukava tarjoilija toi meille myös ison kasan herkullista salaattia ja toisen ison kulhollisen tapaksia. Kulho sisälsi lemppariyhdistelmääni prosciuttoa ja melonia, hyvin maustettua perunaa, joka tuntui maistuvan päivänsankarillekin todella hyvin, sekä maukasta katkarapu-majoneesijuttua. Näistä riitti hyvin yhdeksälle hengelle, vaikka me tosiaan täytimmekin lautasiamme useammin kuin kerran, sillä aina piti saada vielä vähän tuota, ja otanpa siihen kaveriksi vielä hieman salaattia, ja no okei, laita pari perunaakin.






Ruokajuomana oli monta pullollista hyvää valkoviiniä, jota oli ihana nautsikella näiden ruokien kaverina kesäisenä juhlapäivänä. Vai mitä äiti? Jälkkäriksi oli vielä kakku- ja kahvitarjoilu, eikä kovin pieleen voi mennä jos meikäläisen eteen kantaa suklaakakkua. Nam.


Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu