Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Woden rahka

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Woden rahka

Välipaloista puheen ollen, Lihatukku Veijo Votkinin eli tuttavallisemmin Woden tehtaanmyymälästä saa aivan mielettömän hyvää rahkaa, jota lusikoidaan täällä meidän toimistossa harva se päivä. Onpa innokkaimmat yrittäneet tehdä vastaavaa kotonakin, mutta ei vaan onnistu ei. Kuultuaan huolemme Herra Wotkinsin mies kertoi rahkansa salaisuuden ja minäpä jaan sen reippaana tyttönä täällä blogissakin, vaikken kysynytkään herra Wotkinsin mieheltä erillistä lupaa reseptin täällä levittämiseen. Tuskin herra kuitenkaan pahastuu, ja jos pahastuu sittenkin, niin sivupalkista löytyy sähköpostiosoite, jonne uhkailut ja kiristykset voi jättää, kiitos.

Noniin, salaisen rahkareseptin suhde on puolet kermavaahtoa ja puolet rahkaa. Kermavaahtoon sekoitetaan sokeria oman maun mukaan, minkä jälkeen rahka sotketaan sekaan ja tarkistetaan maku. Tarvittaessa sokeria voi laittaa tässä vaiheessa lisää, mutta pois sitä ei voi ottaa, joten varovasti sen sokeripurkin kanssa kaverit. Rahkaan tulevat marjat (mansikat ja mustikat on parhaita) tulee ehdottomasti valuttaa kunnolla, ettei niistä irtoava neste pilaa koko herkkurahkaa. Jos rahkaan haluaa lisätä banaania, ei se saa missään nimessä olla mössöä vaan palasia.

Ja sitten sanotaan kaikki yhtä aikaa: Kiitos Herra Wotkinsin mies!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ensimmaista kertaa kommentoin mutta nyt oli pakko... Me on tehty talla reseptilla rahkaa kotona aina. Taisi jopa olla ensimmainen "oma" kokkaus n. 6-vuotiaana.

8. heinäkuuta 2011 klo 17.53  
Blogger Martina kirjoitti...

Mä tuun teille syömään jos teillä osaa 6-vuotiaatkin tehdä näin hyvää rahkaa! :)

11. heinäkuuta 2011 klo 12.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu