Woden rahka
Välipaloista puheen ollen, Lihatukku Veijo Votkinin eli tuttavallisemmin Woden tehtaanmyymälästä saa aivan mielettömän hyvää rahkaa, jota lusikoidaan täällä meidän toimistossa harva se päivä. Onpa innokkaimmat yrittäneet tehdä vastaavaa kotonakin, mutta ei vaan onnistu ei. Kuultuaan huolemme Herra Wotkinsin mies kertoi rahkansa salaisuuden ja minäpä jaan sen reippaana tyttönä täällä blogissakin, vaikken kysynytkään herra Wotkinsin mieheltä erillistä lupaa reseptin täällä levittämiseen. Tuskin herra kuitenkaan pahastuu, ja jos pahastuu sittenkin, niin sivupalkista löytyy sähköpostiosoite, jonne uhkailut ja kiristykset voi jättää, kiitos.
Noniin, salaisen rahkareseptin suhde on puolet kermavaahtoa ja puolet rahkaa. Kermavaahtoon sekoitetaan sokeria oman maun mukaan, minkä jälkeen rahka sotketaan sekaan ja tarkistetaan maku. Tarvittaessa sokeria voi laittaa tässä vaiheessa lisää, mutta pois sitä ei voi ottaa, joten varovasti sen sokeripurkin kanssa kaverit. Rahkaan tulevat marjat (mansikat ja mustikat on parhaita) tulee ehdottomasti valuttaa kunnolla, ettei niistä irtoava neste pilaa koko herkkurahkaa. Jos rahkaan haluaa lisätä banaania, ei se saa missään nimessä olla mössöä vaan palasia.
Ja sitten sanotaan kaikki yhtä aikaa: Kiitos Herra Wotkinsin mies!
2 kommenttia:
Ensimmaista kertaa kommentoin mutta nyt oli pakko... Me on tehty talla reseptilla rahkaa kotona aina. Taisi jopa olla ensimmainen "oma" kokkaus n. 6-vuotiaana.
Mä tuun teille syömään jos teillä osaa 6-vuotiaatkin tehdä näin hyvää rahkaa! :)
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu