Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Viikonlopun sapuskoja kuvina

maanantai 9. helmikuuta 2009

Viikonlopun sapuskoja kuvina



Perjantaina kävimme syömässä ukkelin kanssa sipulihärkää ja chilikanaa Tikkurilan Oriental Housessa. Samalla matkalla kävimme katsomassa heittääkö maajussiperheen uusi tehosekoitin mustikat seinille vai ei. Ei heittänyt, mutta huulet herkullinen mustikkasmoothie kyllä värjäsi kauniin siniliilaksi. Toisella meistä oli iloinen mustikkasuu vielä seuraavana päivänäkin.




Lauantaina tyhjentelin kaappejani fenkolirisoton merkeissä. Huijausrisoton reseptillä mentiin tälläkin kertaa, sillä voita en käyttänyt ollenkaan ja juustona toimi parmesaanin sijaan kotoinen oltermanni. Liemenä käytin kasvislientä, mausteena cayannepippuria ja päälle heitin vielä torvisieniä kun ne niin kauniisti pyysivät päästä mukaan.


Sunnuntaina GooM-leskeyttäni harmitellessani ja edellisen illan kammomigreeniä muistellessani tein pari täytettyä kananmunaa. Halkaisin keitetyt kananmunat, poistin keltuaiset ja sörssäsin niiden sekaan lohipasteijaa. Lusikoin keltuaislohimössön takaisin omalle paikalleen ja koristelin koko kananmunuuden mustilla oliiveilla.


Tilasin jo joitakin aikoja sitten poppamieheltä chimichurria, mutta sattuneesta syntymäpäiväsyystä maustepurkki joutui piilottelemaan tovin ennen kuin sallin sen tulla ulos kaapista. Maustoin uudella ystävälläni uunikanankoiven sekä sen alle piilotetut paprikan suikaleet ja riisin. Mussutin iltaruokaani yksin Kuorosotaa katsellen ja ikävoiden iloisia laivaviestejä lähettelevää ukkelia. Onks se sit reiluu et toiset saa GooM-hörhöillä samalla kun toiset masentuu yksin tulevasta maanantaista? Ei oo. Mäkin tahdon GooMille.



Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu