Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Handmade Treats

lauantai 17. tammikuuta 2009

Handmade Treats


Joku nimeltä mainitsematon Martina on jo ehtinyt napsia muutaman suklaan suuhunsa

Vaikka katse on jo kevääseen, täytyy vielä ihan pikkiriikkinen hetki muistella joulua, jolloin luokseni saapui eräs ihana pieni rasia. Kyseessä on Fazerin pinkki Handmade Treats, joka sisältää 12 aivan järjettömän ihanaa suklaakonvehtia. Näitä kun pari mussuttaa, on jo päässyt suklaataivaaseen.

Jos saisin valita (ja saanhan minä, ainakin yleensä), saisin, söisin ja ostaisin aina suklaahimon iskiessä mieluummin muutaman täydellisen makuisen suklaakonvehdin kuin hotkaisisin koko suklaalevyn tai kaksi kerralla. Vaikka esimerkiksi Kaakaopuun irtokonvehdit tulevat kalliimmaksi kuin pari suklaapatukkaa, maksan mielelläni pienestä luksuksesta pari euroa enemmän. Hitot taantumasta, lamasta ja muusta yleisestä kuolemasta. Kyllä nyt jokainen voi välillä ottaa sen neljännenkin kalapuikon arkea ilostuttamaan. Ei se voi olla niin pienestä kiinni.

Iloisen hihkaisun aihe suklaarasiaa tonkiessani olivat myös nuo ihanat pinkit paperit, jotka ympäröivät jokaista pikku konvehtia. Vaikkei värillä olekaan yhtään mitään merkitystä maun kannalta, tuo piristävä pinkki paperi vielä pienen ekstraluksuksen suklaahetkeen. Ainoa ongelma on, kun haluaisin säästää konvehteja useampaa herkutteluhetkeä varten, mutta toisaalta en malttaisi olla maistamatta vielä yhtä. Ja jos vielä toisenkin ottaisin.. Ja kyllähän nyt kolmaskin menee siinä sivussa..

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu