Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 2009

lauantai 3. tammikuuta 2009

2009



Niin se vaan vuosi vaihtui keltaisessa keittiössäkin. Aatto sujui rattoisasti hääjuhlien merkeissä, mistä on todisteena yläpuolella oleva hääkakku (älkää kysykö miksi piti turvautua kaupan valmiskakkuihin), sekä kauniisti asetellut kakunkoristeet.

Makoisaa ja mukavaa siis oli, tosin paljon pelätyiltä silmävammoilta ei aivan täysin säästytty. Sen siitä saa kun videokuvaa maasta nousevaa rakettia ja kallistaa raketin kohotessa myös sitä kättä, jossa on avattu karpalolonkero. Onneksi tämän järkiteon suoritti se osapuoli, joka ei meikkaa, muuten olisi mennyt naama muuhunkin sotkuun kuin hieman juomaiseksi.

Sen sijaan että laittaisin tähän epätarkkoja, pimeitä tai muuten vaan hieman epäonnistuneita kuvia hääsapuskoista (kuka jaksaa keskittyä kuvaamiseen kun on nälkä, ruokaa edessä ja morsiankin pitäisi vielä ryöstää?), liitän pari riviä eräästä biisistä, jota on uusienvuosien lisäksi hoilotettu erinäisissä muissakin tilaisuuksissa (terveisiä Perisille ja mikrofonille!). Hoksasinpa muuten juuri, että biisin alku sopii aika tosi hyvin tähän viimeisimpään uudenvuoden aattoon.

"Osaan sanoo kymmenellä kielellä kiitos (grazie, gracias.. mut ei merci),
osaan hyvää uuttavuotta toivottaa,
mutta aamuöisin loistavaa tähteä (tai planeettaa) en kiinni saa.."
(Jonna Tervomaa - Rakkauden haudalla)

Tunnisteet:

1 kommenttia:

Blogger Satu kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Keltaiseen Keittiöön, Martina!

Otan osaa silmävammoihin - onneksi ei sentään pahempaa sattunut. Olin jo ihan kauhistunut tuossa kohtaa kun aloitit, että "silmävammoilta ei aivan täysin säästytty"... Meillä ei onneksi vammautunut muu kuin vähän yhden sormen nahka, joka kärähti sytkärissä raketteja laukaistaessa :-D

3. tammikuuta 2009 klo 23.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu