Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Suklaaunelmia...

perjantai 29. elokuuta 2008

Suklaaunelmia...



...jotka eivät onneksi jääneet pelkäksi unelmaksi.

Menee ehkä vähän mainostamisen puolelle, mutta menköön, niin mukavasti Kampin Kauppakeskuksen Kaakaopuu (KaKaKa) pelasti syksyisen väsyneen keskiviikkoiltani ja vapautti mieleni alkavan päänsäryn tuskista. Valitsimme ystäväni Vilukissan kanssa kuusi irtokonvehtia ja siirryimme mussuttamaan niitä metroportaiden yläpäässä oleville penkeille kiireisten ihmisten ja ruman keltaisen hökötyksen luokse.

Helpoimmalla olisi päässyt jos olisi reilusti ottanut jokaista konvehtia yhden, niin kauan mekin päättämättömät pässit mietimme mitkä kuusi haluamme. Sinänsä typerää sillä uskon että puodin jokainen konvehti vie kielen mennessään, turha niitä nyt on niin kauan valita, johan myyjäkin tuskastuu.

Päädyimme lopulta shampanja-, banaani-, amaretto-, pähkinä-, nougat- ja kahvikonvehteihin, joista jokaisesta puraisimme vuorotellen noin puolet (oman puruvuoron ollessa kyseessä tietysti vahingossa vähän yli puolet) samalla yrittäen varoa ettei kaikki täyte valu leualle ja housuille, ja annoimme toisen puolikkaan kaverille, joka jo odotti vieressä kuola valuen. Sitten vaan ihmettelemään suussa sulavaa makuelämystä ja hokemaan "hyvää" jokaisen suklaan kohdalla. Jos en ole kaksinen viinikriitikko, niin en kyllä osaa suklaastakaan sanoa muuta kuin että se on hyvää tai vielä parempaa. Jos haluatte tietää tarkemmin mitä makuvivahteita Kaakaopuun konvehdit saavat suun syövereissä aikaan, niin maistakaa itte!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu