Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Fine diningia pakomatkalla Tampereelle

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Fine diningia pakomatkalla Tampereelle



Ensimmäiseksi ihan oikeaksi postaukseksi sopii paremmin kuin hyvin elämäni hienoin ravintolakokemus viime perjantailta. Ja nimenomaan hienoin, ei siis välttämättä se kaikista paras (vai osaako joku oikeasti kertoa parhaan ruokailunsa ikinä?). Tämä mieleenpainuva kokemus tapahtui Tampereella Näsinneulan ravintolassa, kiitos Stubbille tästä! Ja nyt jos luulette minun illastaneen itse herra ulkoministerin kanssa niin senkus luulette rauhassa. :)



Sen lisäksi että ravintolan puitteet näköaloineen olivat kertakaikkiaan upeat, oli kaverini tarjoama Finlandia menu viineineen ja alkudrinkkeineen niin täydellinen yhdistelmä hyvää, hyvää ja vielä parempaa että pienen tytön pää meni ihan sekaisin. Alkoholilla ja pyörivällä ravintolallakin oli kenties oma vaikutuksensa asiaan..



Alkuun otimme Neula-drinkit jota ryystin pikkupikku pillillä samalla kun ulkoministeri valitsi meille viiniä. Itse en osaa sanoa viinistä muuta kuin onko se hyvää vai ei, tai oikeastaan vain että se on hyvää, sillä tähän asti kaikki maistamani viinit ovat olleet mieleeni. Jotkut enemmän ja jotkut vähemmän, mutta koskaan en ole jättänyt juomatta. Joten herran viinivalinnan tarkempi arviointi jää tälläkin kertaa väliin.

Parasta antia menussa oli mielestäni korvasienikeitto sekä juustolautanen. Seuralaiseni piti eniten tyrnivalkosuklaa jälkkäristä, joka tosiaan oli niin hyvää ettei minunkaan lautaselleni jäänyt muruakaan vaikka maha olikin siinä vaiheessa jo aivan täynnä. Myös peurapastrami, kalalajitelma ja poronfilee sulivat suussa. Eli namnamnam koko menulle. Suosittelen.



Mieleenpainuvan kokemuksesta teki myös järkyttävän pitkä hissimatka, joka kuulemma meni yllättävän nopeasti normaalin hississäkävijän mielestä, mutta tässä hissikammoisessa päässä ja kropassa ylös ja alas hurauttaminen tuntui kestävän ikuisuuden. Jälkeenpäin jalat oli keitettyä spagettia ja koko tyttö tärisi adrenaliinin vaikutuksesta vielä pitkään. Mutta mä tein sen! Saa onnitella. :)


"Taivas alkaa punertaa (ehkä kohta..) kun ajan kohti pohjoista.."

Ai miten niin pakomatka Tampereelle? Tiedättekö kun joskus ihmisen on vaan päästävä pois tutuista kuvioista? Tässäkin päässä alkoi hiljalleen soida Tehosekoittimen Pakko päästä pois, ja kun kutsu Tampereelle kävi, oli pakomatka sillä selvä! Yhden yön prison breakin jälkeen olikin sitten mukava rantautua takaisin keltaisen keittiön syleilyyn ja tömähtää persiilleen keskelle keittiön lattiaa Benin & Jerryn maistuvaan seuraan.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu