Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Ciao ragazzi!

torstai 8. tammikuuta 2009

Ciao ragazzi!

..huudahti Punto Vistan joku (kokki? tarjoilija?) poistuessamme Kampin Kauppakeskuksen italialaisesta ravintolasta. Kävimme leikkimässä ulkomaata ennen Yes Manille höhöttelyä, ja kylläpä olikin kansainvälisyys huipussaan kun tarjoilijatkaan eivät puhuneet suomea. Italialaisen tunnelman kruunasi taustalla hoilaava Eros Ramazzotti kumppaneineen. Piu bella cosa non c'è..

Minä päätin olla ovela ja jättää tilaa leffakarkeille syömällä vain pikkuisen salaatin. Jääsalaatin (tai jonkun hänen sukulaisensa, mistä noita erottaa jos ei näe pakettia jossa se lukisi?) päällä makoilevat prosciuttosuikaleet, parmesaanilastut ja rucola maistuivat työpäivän jälkeen taivaallisilta, ja annos oli sopivan kevyt tulevaa karkkimässäilyä ajatellen. Ukkelin pastakin oli kuulemma hyvää, mutta annos oli kovin pienen näköinen.

Jos olisin iso ihminen tai isonälkäinen pieni ihminen, en menisi tähän ravintolaan syömään ainakaan vain yhtä ruokalajia, sillä maha voisi jäädä vajaaksi (vai miten sanotaan jos joku ei ole täysi?). Minulle, joka syön mieluiten usein, mutta pienempiä annoksia, annoskoko oli oikein sopiva. Muutenkin pidin tästä pienestä Italian matkasta kovasti. Ciao ragazzi!


Hän on prosciutto, jos joku ei ole vielä tavannut italialaista kinkkuystäväämme

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Blogger Nelle kirjoitti...

tullut kampissa vähemmän pyörittyä mutta monesti nuo kauppakeskusravintolat ovat jotenkin kolkkoja - tunnelma puuttuu... mitenkäs tässä?

9. tammikuuta 2009 klo 9.43  
Blogger Martina kirjoitti...

Kyllä täälläkin huomasi olevansa kauppakeskuksessa, varsinkin kun alakerrassa mölisi joukko häiriintyneitä jääkiekkoihmisiä Espoon bussia odotellessaan. Jos halajaa rauhallisen tunnelmallista ruokahetkeä, en suosittele tätä, vaikka ravintola olikin yllättävän viihtyisä kauppakeskuksessa sijaitsevaksi ruokapaikaksi.

9. tammikuuta 2009 klo 10.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu