Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Hotel Kämp

torstai 2. helmikuuta 2012

Hotel Kämp



Kuten jo Chez Dominique -postauksessa mainitsin, vietimme Henkan kanssa eräänä tammikuun torstaina yhden yön Hotelli Kämpissä. Huone oli syntymäpäivälahjani pyöreitä täyttävälle miehelleni, ja kun sain sen vielä varattua samalle päivälle kun olimme menossa syömään Domppaan, oli vuorokauden kestävä luksuselämä taattu.

Koska minusta on kiva järkätä ylläreitä, en hiiskunut Henkalle sanaakaan varaamastani hotellihuoneesta ennen kuin olimme parinkymmenen metrin päässä hotellin ulko-ovelta. Vielä tuolloinkin armas ukkelini luuli tokaisuani "Mennään tonne Kämpiin!" vitsiksi, ja vasta astellessamme ihanan tuoksuiseen aulaan, herra tajusi meidän todella kirjautuvan sisään viiden tähden hotelliin.





Melkein heti huoneeseen saavuttuamme ovikello soi ja sisään astui kumarteleva herra etukäteen tilaamani shampanjan kera. Eikä tässä vielä kaikki, sillä pikaisella taktisella shoppailukierroksella käytyämme, oli kylpyammeeseen laskettu vaahtokylpy yllättyneelle miehelleni. Sekä shampanja että kylpy kuuluivat pakettiin, jonka ystävällinen henkilökunta lupasi meille normaalista poiketen arki-iltana, vaikka yleensä pakettia myydään vain viikonlopuille. Asiakaspalvelu hotellissa oli muutenkin täyden kympin arvoista ensimmäisestä tiedustelevasta yhteydenotostani aina uloskirjautumiseen asti. Hyvä Kämp!


Henkan killuessa shampanjalasi kourassa vaahtokylvyssä kuin miljonääri konsanaan, laittauduin minä valmiiksi illallista varten ja napostelin shampanjan kanssa muutaman suklaakonvehdin. Suklaakonvehdit ovat peräisin työkaverini lomalennolta Kanarialle ja minulla oli suuri työ säästellä ihanan näköisiä konvehteja marraskuusta aina tammikuuhun asti. Piilotinkin rasian toimistomme kaappiin ja vannotin työkavereitani lyömään minua näpeille, jos menen kaivelemaan suklaata kaapista ennen aikojaan. Kuin ihmeen kaupalla sain kun sainkin hillittyä itseni ja konvehtirasia pysyi koskemattomana Kämpiin asti.




En mä yhtään utelias oo. Muuten vaan kaikki kaapit oli tongittu läpi heti ensimmäisenä..

Tutkimme tietysti myös viiden tähden huoneemme läpikotaisin ja löysimme kaapeista muun muassa housuprässin, 60 euroa maksavan minishampanjan, the sateenvarjon sekä kaikkea mahdollista muuta, mitä arvon asiakas saattaa tarvita. Aika hulppeaa. Pakko myöntää ettei meikäurpo tuntenut olevansa ihan oikeassa paikassa luksushotellin käytävillä haahuillessani. Hetkittäin oli jopa sellainen olo, että saanko mä oikeasti edes olla täällä? Teenkö nyt jotain rikollista, kun olen näin hienossa paikassa, vaikka olen ihan tavallinen ihminen?









Varaamaani huonepakettiin kuului vielä yksi yllätys, joka tupsahti huoneeseemme sovitusti aamulla tasan kello yhdeksän. Aamiainen huoneeseen, voiko vielä enemmän ihmislasta hemmotella! Ja minkälainen aamiainen! Valkoiselle pöytäliinalle oli katettu kaikkea mahdollista mitä kuvitella saattaa: Pekonia (tärkein ensin), munakokkelia, makkaraa, tomaattia, graavilohta, siikaa, lohimoussea, leipiä, croissantteja, leivonnaisia, marmeladeja, hunajaa, voita, juustoja, leikkeleitä, salaattia, jogurttia, hedelmiä, mysliä, kahvia, tuorepuristettua appelsiinimehua jajajaja (Olin aivan hiirrrrrveän humalassa! Haittaaks se? Sitähän sä kysyit.).

Kesken aamiaisen pidimme pienen kylpytauon kokeillaksemme Lushista ostamaamme ihanaa kylpymöhkälettä, joka muutti veden vaaleanpunaiseksi, kasvatti valtavan vaahtopilven ja tuoksui aivan ihanalle. Kylvyn jälkeen oli mukava kääriytyä valtavaan aamutakkiin sekä Kämpin tohveleihin ja rojahtaa sängylle popsimaan kippoon valmiiksi paloiteltuja mansikoita, hunajamelonia sekä ananasta. Tässä vaiheessa aloin jo hieman tottua Kämpin tarjoamaan luksuselämään. Lottovoittoooo missä oooleeet? Tahtoo tällaisia päiviä lisää!

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Blogger Maireanna kirjoitti...

Voi hitsi! Melkoinen ylläri.

3. helmikuuta 2012 klo 14.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Wau miten ihanaa! Siis ihan täydellistä :)

4. helmikuuta 2012 klo 13.10  
Blogger Martina kirjoitti...

Tällaisia ylläreitä on kiva järjestää kun pääsee itsekin nauttimaan luksuksesta. :)

6. helmikuuta 2012 klo 9.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu