Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Tikkuja silmät täynnä

maanantai 9. tammikuuta 2012

Tikkuja silmät täynnä

Uuden vuoden kunniaksi tein pienen siivousoperaation blogini tekstiluonnoskansiossa ja oho, sieltähän löytyi vaikka mitä tosi vanhaa, mitä en ole muistanut/jaksanut/halunnut julkaista. Vanhimmat kuvat ovat aivan blogin alkuajoilta, ja koska en millään raaskinut heittää niitä roskakoriin, kokosin hylätyt kuvat yhteen postaukseen. Tältä siis näyttävät ruoat, jotka eivät ylittäneetkään postauskynnystä:


Keravan kiinalaisen ravintolan (en todellakaan muista sen nimeä) viikonloppubuffetissa kävimme vielä silloin kun Henkka asui Keravalla. Arvatkaapa vaan kenen alkoi tehdä mieli kiinalaista ruokaa juurikin nyt tällä sekunnilla tämän kuvan nähtyäni..?








Lihapullia, muussia ja kastiketta väkersi uunituore avopari vielä silloin kun arkilautasemme olivat keltaiset. Hmm, lihapulliakin voisi tehdä taas joskus..












Keittoja, salaatteja, kalaa, erilaisia riisi ja kana-aterioita sekä muuta terveellistä proteiinipitoista ruokaa vetelimme kolmen kuukauden P90X-kuntokuurimme aikana. Treenasimme tuolloin joka päivä alkuun jopa ihan oksennuksen partaalle ja voin kertoa, että näissäkin rimpulakäsissä oli tuolloin mahtavia möhkäleitä, joita kutsutaan kuulemma lihaksiksi. Vaan mihin ne ovat kadonneet nyt..?

Kuuri oli ehkä vähän liiankin rankka näin jälkikäteen ajateltuna, mutta se opetti tarkkoine ruokavalioineen ja hulluine lihaskuntotreeneineen paljon asioita, joita olen hyödyntänyt kuurin jälkeenkin. Voimatreeni (etenkin yläkropan vahvistaminen), riittävä proteiinin syönti sekä urheilijan lisäravinteet ovat nimittäin tulleet tämän tytön elämään jäädäkseen.

Esimerkiksi viime kesän helteisestä tehoratsastusviikosta en olisi millään selvinnyt ilman palautusjuomia (Gainomax on parasta!). Kuuden rankan ratsastuspäivän putki imi mehut aivan totaalisesti, niin että viimeisellä tunnilla olin aivan varma tipahtavani hevosen selästä pelkästään sen takia, etten vaan jaksa enää istua kyydissä. Minähän en tietenkään oppinut mitään tästä järjettömän rankasta ratsastusputkesta, vaan varasin ensi kesälle kaksi kurssia peräkkäisille viikoille, niin että saan taas pistää itseni koetukselle.

Oho, joku innostui taas höpöttämään hepoista ja ratsastuksesta, vaikka tarkoituksena oli esitellä wanhoja ruokakuvia. Palataan siis ruotuun ja esitellään vielä Henkan ottamat kuvat hänen valmistamastaan kurpitsakeitosta, jonka päästä heitetty resepti on kadonnut jo liian syvälle aivomuistisolujen unohdettuihin varastoihin. Kuvien perusteella keitossa on ainakin salottisipulia ja keltaista kurpitsaa, minkä lisäksi olen aika saletti siitä, että Henkka lisäsi siihen myös kasvislientä sekä lempparimaustettamme Chili Explosionia.












Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu