Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Ruokamessujen satoa

maanantai 5. joulukuuta 2011

Ruokamessujen satoa

Kävimme pyörimässä tuossa jokunen aika sitten Ruoka, Viini, Kirja, Hyvä elämä yms. mitä siellä nyt olikaan.. -messuilla Maajussin morsiamen kanssa. Tarkoitus oli pyöriskellä Messukeskuksessa aamupäivä ja suunnata sitten tallille ratsastustunnille. No, näin kävikin, mutta aika pikkasen kovan kiireen kanssa. Messuja kolutessa aika lensikin nopeammin kuin huomasimmekaan ja toki lähdön hetkellä piti vielä keksiä, että haluamme lisää suklaakonvehteja sieltä yhdestä ihanasta kojusta, joten kipinkapin vielä suklaakojua etsimään.


Petrin koukuttavista suklaakonvehdeista omat suosikkini olivat savusuolan ja piparin makuiset konvehdit.

Kipitimme siis viime hetkellä vielä ostamaan Petris Chocolate Roomista tuliaisia kotiin, sillä olimme tuhonneet jo paikan päällä ensimmäisen suklaakonvehtipussimme. Vielä kun Pasilan aseman Hesburgerin myyjät olivat aivan kuutamolla, missasimme junamme ja kiire tallille oli taattu. No, ehdimme kuitenkin hepan selkään määräaikaan mennessä, joten loppu hyvin kaikki hyvin.




Martinan messuostoskassista löytyi suklaakonvehtien lisäksi appelsiinilla ja kanelilla maustettua valkosuklaakastiketta DeliDeliltä, chili-suklaakastiketta sekä pussillinen erilaisia fudgeja yhdessä Maajussiperheen kanssa nautittavaksi. Fudget on syöty jo aikapäiviä sitten, chili-suklaakastikekin alkaa olla lopussa ja valkosuklaa-kastiketta olen ajatellut säästää vielä lähemmäs joulua.

Kahdesta jälkimmäisestä on luvassa lisää asiaa myöhemmin ja fudgeista voin todeta, että olivat aika tosi hyviä, joskin niin ällömakeita, että muutama pala riittää. Kuva makeista kavereista on taas taattua kännykkäkamera laatua, kun eräs hajamielinen bloggaaja unohti kameran kotiin..

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu