Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 "Ei liinakkommekaan, nyt enää talliin jää.."

perjantai 2. joulukuuta 2011

"Ei liinakkommekaan, nyt enää talliin jää.."



Näillä eväillä on hyvä lähteä pikkujouluilemaan. Glögiä maistoimme mukilliset kotona ennen lähtöä, punaviini nautittiin paikan päällä ja piparisuklaa sekä suklaakalenteri paketoitiin kuvan ottamisen jälkeen lahjapaperiin ja kiikutettiin niin ikään Maajussipariskunnan isännöimiin pikkujouluihin.

Firman pikkujoulujen lisäksi joulutunnelmaa pitää juhlistaa toki myös kamujen seurassa. Marraskuussa samana päivänä kun olisi ollut tallin pikkujoulut, juhlistimme vuosia täyttänyttä Maajussin morsianta kaveriporukalla pikkujoulujen merkeissä. Isäntäpari oli järkännyt kivaa pikku ohjelmaa ja ihania herkkuja koko keittiön tasot täyteen, joten kyllä kelpasi meikätonttujen pikkujouluilla.

Yksi lempparini pöydän antimista olivat suolapähkinäpiparit, joissa yhdistyy kivasti suolainen ja makea. Ohje maukkaisiin kekseihin on kuulemma napattu Myllyn Paras -sivustolta ja suora linkki reseptiin onpi tässä: Suolapähkinäpiparit. Kannattaa kokeilla.



Ehkäpä hauskin ohjelmanumero oli joululahjojen jakaminen. Jokainen vieras toi noin kolmen euron arvoisen lahjan paketoituna, ja kun kaikki olivat saapuneet paikalle, oli lahjojen jakamisen aika. Avasimme paketit yksitellen ja yritimme arvata niiden antajan. Jälkimmäinen tehtävä oli yllättävän haastava ja oma veikkaukseni ainakin meni ihan mönkään. Vaan ei sen väliä, pääasia oli mukava pikkujoulutunnelma, joka ainakin meikätontulla kohosi kattoon, tai jopa katon läpi, katsellessani iloisia paketin avaajia. Voi olisipa jo jouluaatto..


Oma pakettini näytti tältä.


Ja sen sisältä paljastui tällainen ylläri. Aika kiva, vai mitä? Hieman kyllä epäilyttää mahtoiko lahjan ostaja pysyä annetussa kolmen euron budjetissa..



Herkkujen ja pakettien lisäksi ohjelmassa oli mukavan seurustelun lisäksi myös heppa-aiheinen tietovisa missattujen tallin pikkujoulujen kunniaksi sekä ylläoleva herkkutarjotin. Nopeimmat ovat näköjään jo ehtineet napata mieleisensä shotit hyppysiinsä ja kuvan ulkopuolelta kerrottakoon, että vielä nopeammat ovat kulauttaneet ne jo kitusiinsa, sillä aikaa kun ruokabloggaaja vielä ähertää kameransa kanssa.

Täytyy kyllä sanoa että Maajussipariskunnan pippalot ja illanistujaiset ovat aina hirmu mukavia. Tarjoilut ovat hyviä, mahdollinen illan teema hyvin keksitty ja porukka sellaista, jonka seurassa aika rientää liiankin nopeasti. Iso kiitos siis Maajussille ja hänen morsiamelleen (vai olisiko se jo vaimo..?) että jaksatte järkätä useamman kerran vuodessa kivan illan kavereille. Kyllä mekin sitten kun meille mahtuu enemmän kuin kaksi vierasta..

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu