Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Kreativ Blogger ja paljastuksia

tiistai 20. lokakuuta 2009

Kreativ Blogger ja paljastuksia



Annan tuvasta lennähti hauska tunnustus. Ohjeet ovat seuraavanlaiset:

1. ja 2. Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
3. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen.
4. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä.
5. Anna tunnustus seitsemälle.
6. Linkitä nämä blogissasi.


Ja sitten niihin salaisuuksiin. Blogia lukevat kaverini tietävät varmaankin nämä kaikki hurjat salaisuuteni, mutta muille satunnaisille harhailijoille listasin seuraavat kammottavat paljastukset itsestäni:

1. Sain tietää vasta 16-vuotiaana että minulla on isosisko.
2. Minulla on ollut kolmet hammasraudat, minkä ansiosta minut tunnettiin yläasteella muun muassa rautaturpana ja telaketjuhampaana. Kiitos rinnakkaisluokan pojat! Olitte ihania!
3. Pyörryin kesken radan esteratsastuskilpailuissa ja tulin silti kuudenneksi. Hevonen ehti hypätä yhden sarjaesteen minun roikkuessa tajuttomana selässä (ihme kyllä en tippunut!) kunnes ymmärsi jonkin olevan pielessä, hidasti vauhtia ja samalla hetkellä tulin takaisin tajuihini. Itsepäinen pikku taistelija-Martina jatkoi radan sinnikkäästi loppuun asti vaikka ratsastuksenopettajani huusi kentän laidalla että minun pitäisi keskeyttää. Enkä keskeytä, mä haluun voittaa!
4. Oikea peukaloni on puoli senttimetriä pidempi kuin vasen peukaloni. Muita mutaatioita ei löydy.
5. Olen ottanut kaksi kertaa napalävistyksen. Ensimmäisen kerran napaani rei'itettiin Provinssirockissa isoveljen yllyttämänä (saatoin olla teini ja hieman humalassa). Herra lävistäjä ei ollut ennen tehnyt napalävistystä, minkä takia hänen kätensä tärisivät ja koru meni ihan päin hittoa, tulehtui ja niin päin poies. Muutaman vuoden kuluttua menin ihan oikealle lävistäjälle uusintakierrokselle ja nyt on kuulkaas hieno!
6. Olen ratsastanut lehmällä. Monta kertaa. Olen myös raahautunut useita metrejä lehmän perässä otuksen pelästyessä jotakin kun olimme ulkoiluttamassa sitä kaverini kanssa. Kaveri ymmärsi päästää narusta irti, mutta minä en.
7. Frederik on pussannut minua. (Yäääääääkksss!!)

Haaste/tunnustus/mikä lie lähtee eteenpäin seuraaville, pahoittelen jos olette tämän jo jostakin saaneet. Saattepahan nyt sitten uudestaan:

Sillä sipulila, Punainen keittiö , Kotona tekevä Heli sekä Pastanjauhajat.

Siinä ei nyt ole seitsemää, mutta minkäs teet kun osaat laskea vain neljään..

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Merituuli kirjoitti...

jaahastas! kiitos haasteesta! palaamme asiaan kun saadaan menu purettua.

mielenkiintoisia paljastuksia sinulla.

20. lokakuuta 2009 klo 11.48  
Anonymous Heli kirjoitti...

Kääks vai pitäisikö kissaihmisenä sanoa nau :) Kiitti haasteesta! :)

20. lokakuuta 2009 klo 13.14  
Blogger Martina kirjoitti...

Merituuli: Ei mitään kiirettä, purkakaa menu kaikessa rauhassa. Näyttivät muuten erittäin herkulliselta nuo teidän sapuskat.

Ja ole hyvä Heli! Paljastuksia odotellessa.. :D

20. lokakuuta 2009 klo 13.55  
Blogger Satu kirjoitti...

Melkoisia paljastuksia sinulla olikin! :-D Nuo ratsastusjutut oli ihan parhaita! * reps*

21. lokakuuta 2009 klo 14.05  
Blogger Martina kirjoitti...

Itseänikin naurattaa varsinkin näin jälkeenpäin kaikki ratsastus- ja heppakohellukset (niitä nimittäin riittää), vaikka melko vaarallisiin tilanteisiin tämä pieni rämäpää onkin aikoinaan joutunut. Onneksi ei käynyt huonosti niin jälkikäteen voi nauraa hekottaa ihan vapaasti vanhoille tallitapahtumille. :)

21. lokakuuta 2009 klo 14.21  
Blogger Nelle kirjoitti...

haha, nuo tajuttomana tai muuten elukan kanssa raahautumiset oli vähän pelottavia - olen ollut kerran hevosen seassa ja lehmiä kohtaan tunnen suurta kunnioitusta. Musta on hassua, kun niiden sarvet on ihan lämpimät.

ja frederikin pusu nauratti ;)

28. lokakuuta 2009 klo 7.42  
Blogger Martina kirjoitti...

Vaarallisiahan nuo tilanteet olivatkin, mutta enhän minä pienenä sitä ymmärtänyt, vaan vilistin aivan hurjapäänä isojen eläinten seassa. Mummolan lehmistäkin suosikkini oli se villein tapaus, jota menin harjaamaan ja silittelemään salaa, vaikka meitä kiellettiin menemästä potkivan otuksen lähettyville. Lehmien sarvien lämpimyys ja kielen karheus ovat ihmetyttäneet minuakin.

Ja Frederikin pususta vielä: Minua se EI naurattanut! :D (Paitsi ehkä jälkeenpäin ihan vähäsen..)

28. lokakuuta 2009 klo 11.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu