Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Buzzador-Martina

perjantai 21. lokakuuta 2011

Buzzador-Martina



Moni on varmasti jo kuullut Buzzadoreista ja buzzaamisesta, mutta jos outo mehiläisen ääntelyä muistuttava sana on vielä vieras, lukaise seuraava tietoisku ja olet taas piirun verran viisaampi:

Buzzador on suositteluun perustuva ja sosiaalisia medioita hyödyntävä markkinointikeino. Buzzador-kampanjoiden idea on perusperiaatteiltaan se, että yritykset lähettävät haluamiaan tuotenäytteitä kokeiltavaksi Buzzadoreille, jotka ovat aivan tavallisia hommaan mukaan halunneita kuluttajia. Buzzadorit jakavat tuotenäytteitä kavereilleen ja kertovat heille tuotteesta tai palvelusta, minkä jälkeen Buzzador kokoaa omat ja kavereidensa mielipiteet raporttiin, joka saatetaan yrityksen tietoon.

Yritykset saavat tällä tavoin näkyvyyttä tuotteelleen tai palvelulleen sekä kuluttajien rehellisiä mielipiteitä tuotekehittelynsä tueksi. Buzzadorit hyötyvät systeemistä pääsemällä kokeilemaan kiinnostavia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä saamalla mielipiteensä kuuluviin. Jos haluat liittyä Buzzadoriksi, lisätietoa saat Buzzadorin nettisivuilta (google löytää..). Jos päätät liittyä joukkoomme, ilmoitathan rekisteröitymisen yhteydessä suosittelijaksi Martina84:n, eli minut.


Jos joku ei jo arvannut, toimii bloggaajanne siis Buzzadorina ja tällä kertaa testissä ovat Knorrin annosfondit. Makuina Fond "du Chef" -fondikuutioissa ovat liha-, kana-, kasvis- ja uutuutena kalafondi. Fondit eivät sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Fondeja voi käyttää kaikkeen ruoanlaittoon lisäämällä ne ruokaan joko sellaisenaan, tai liottamalla hyytelömäisen fondin ensin 5 dl kuumaa vettä.

Voit käyttää fondeja esimerkiksi liemikuutioiden tapaan, maustamaan leivonnaisia tai kastikkeita yms. Vain mielikuvitus on rajana! Katsotaan millaisia herkkuja minä saan niistä aikaiseksi. Muutama idea on jo mielessä ja odottelenkin soppakauhat syyhyten, että pääsen touhuamaan keltaisen keittiön puolelle fondien kanssa.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu