Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Valivali ja helppo dippi

perjantai 6. toukokuuta 2011

Valivali ja helppo dippi

Nyt kyllä tuntuu kovasti siltä, että jotkut isommat voimat haluavat estää tämän blogin toiminnan. Prkl. Ensin kamera hajoaa ja sitten kerrotaan ettei siihen tullut mekaaninen vika kuulu takuun piiriin kun en ole ottanut Gigantin maksullista super-ekstra-takuuta. Höh. Kamera on siis edelleen poissa kuvioista, ja voin kertoa että se hieman häiritsee ruokabloggaajan elämää. On minulla toki kännykässä mahtavaakin mahtavampi kamera, mutta olisi kivaa jos kuvista saisi jotain selvääkin..

No mutta, sittenpähän meikäläinen keksi kirjoittaa vihdoin postauksen Kälyn ja Insinöörin häistä. Kuvat ovat jo koneella ja tekstikin hahmoteltu valmiiksi, mutta sitten läppäri ja Martina eivät olleet enää samalla aaltopituudella ja kaikki meni plörinäksi. Hääpostausta ei siis tule vieläkään, eikä myöskään toivottua mustaherukkajuustokakun reseptiä, vaikka yritin saada senkin ihmisten ilmoille. Höh ja pöh. Ei ole helppoa. Rivivälitkin ovat kiusanneet minua viime aikoina ja rakas ystäväni Excelkin sanoi sopimuksensa irti. Exceliä en kylläkään tarvitse bloggaamiseen, mutta kaikkeen muuhun kyllä, sillä olen maailman suurin Excel-friikki ja työnnän kaiken mahdollisen ruokakauppakuluista käymiini ratsastustunteihin Excelin ihmeelliseen maailmaan.

Koska kaikki on nyt niin vaikeaa, kerron teille vain yhden helpon dippi-/kastikeohjeen ilman kuvia. Kas näin syntyy herkkua: Ota purkki kermaviiliä, pötkö wasabia ja yksikyntinen valkosipuli sekä Garlic&Pepper -maustetta tai ihan vaan mustapippuria, jos et ole hurahtanut Santa Marian mausteseoksiin kuten minä. Turauta wasabia kermaviiliin oman makusi mukaan ja murskaa valkosipuli sekaan. Mausta dippi Garlic&Pepperillä tai mustapippurilla ja anna maustua hetki jääkaapissa. Dippi sopii mielestäni parhaiten lohen kaveriksi, mutta myös muu liha ja salaatit pitävät wasabilla ja valkosipulilla maustetusta dipistä. Kevyttäkin se on jos valitset kermaviilistä hieman kevyemmän version.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee, itse kehittelin aiemmin keväällä ihan samanlaisen dipin, kun teki mieli jotain katkarapujen seuraksi. Ja tämä toimii. Olen härskisti käyttänyt turkkilaista paksua jugurttia ja turauttanut noin ruokalusikallisen vielä majoneesia siihen samaan soosiin. Ja kuivattua tilliä, jolloin maut natsaa hyvin kalan, ja katkarapujen kera. Eikä ole pöllömpää ihan siltään salaatin ohessa. Eli hieman kevyttäkin tähän tujuun tavaraan. Mutta tuo maustepuoli oli uutta mun versioon, kiitti vinkistä! T. Sanni

9. toukokuuta 2011 klo 9.03  
Blogger Martina kirjoitti...

Uuu, paksu jogurtti ja majoneesi varmasti toimii ja salaatin kanssa nautittuna pysyy omatuntokin puhtaana. Mun täytyy puolestaan kokeilla ensi kerralla tuota tilliä, on varmasti hyvvee.

11. toukokuuta 2011 klo 12.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu