Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Arvonnan voittaja!

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Arvonnan voittaja!

Huuuui, olipa jännää arpoa kilpailun voittaja. Oikeasti, jännitti aika tosi paljon kun Cantina Westin lahjakortin kohtalo oli vain ja ainoastaan minun käsissäni. Vähän niin kuin olisin ollut jumala. Tai jotain..

Olisin halunnut ottaa kuvia arpomishetkestä, mutta koska kamerani on täynnä Mitchin rintakarvoja, en saanut otettua todistusaineistoa siitä, että arvonta suoritettiin täysin reilulla pelillä. Nimet saman kokoisille lapuille, sekoitus ja voittajalapun nosto ratsastuskypärästä simmut kiinni. Ja tättärärää, Cantina Westin lahjakortin voittaja on:



ANNA !



Onneksi olkoon! Lähettäisitkö osoitteesi minulle sähköpostitse osoitteeseen keltaisessakeittiossa@gmail.com, niin pistän lahjakortin pikavauhtia postin kautta tulemaan. Ja ei kun vaan herkuttelemaan!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Anna kirjoitti...

Ohhoh, mahtavaa! Piti käydä vielä tavaamassa, että eihän siellä osallistujissa ollut muita Annoja :D Upea juttu, kiitos että järjestit arvonnan!

3. huhtikuuta 2011 klo 20.55  
Blogger Martina kirjoitti...

Tarkkaileppa Anna postiasi! Lahjakortti sujahtaa postilaatikkoon heti kun saan oranssin möhkäleen näköpiiriini, ja heti kun muistan sellaisen nähdessäni kaivaa kirjekuoren käsilaukusta esiin ja työntää laatikkoon. Kuori on siis valmiina ja lähtee piakkoin matkaan! :)

5. huhtikuuta 2011 klo 15.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu