Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Arvonta!

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Arvonta!

Allekirjoittaneella alkaa parin päivän päästä kauan odotettu loma, ja ajattelin ensin ajastaa tuolle ajalle muutaman postauksen, jottei blogirassu pääse vallan kuolemaan minun ja Ukkelin hurvitellessa ulkomailla. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos kun sain mieluisan yhteydenoton Ravintolakolmio-ryhmästä. Minulle annettiin nimittäin lahjakortti Cantina Westin uuteen buffetiin, jonka saan arpoa lukijoideni kesken. Tarkoituksenani oli testata ensin itse uusi buffa ja arpoa lahjakortti vasta sitten, mutta koska en ehtinyt tehdä sitä ennen lomaa, ja toisaalta koska olen varma, että buffan antimet ovat vallan herkulliset, pistän arvonnan pystyyn jo nyt.

Kuten kaikki vähänkin pidempään blogiani seuranneet tietävät, olen hulluna Cantina Westin ruokiin ja etenkin sen suussasulavaan hevospihviin. Ravintolaan liittyy myös paljon mukavia muistoja, kuten synttärijuhlat vuosien takaa, ensitreffit sekä ensimmäinen vuosipäivä Ukkelin kanssa, ammattikorkeakoulun illallinen oman luokan kesken, eräs rikki mennyt tequila-lasi sekä monia muita hyviä hetkiä, joita on vietetty Cantina Westin hämyssä.

Uudessa perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 18.00 aukeavassa Grande Fiesta- buffetissa voi herkutella muun muassa hehkuttamaani heppaa niin paljon kuin napa vetää. Buffetissa on tarjolla kaikki Cantinan suosituimmat annokset yksissä vankkureissa ja annosten tulisuudesta voit päättää itse lisäämällä annokseesi chilitahnaa miedosta extratuliseen. Grande Fiestan koko tarjonnan voit käydä lukemassa täältä. Minulla ainakin herahti jo vesi kielelle.

Lahjakortin Grande Fiesta -buffetiin voit voittaa vastaamalla tämän postauksen kommenttiboksiin vähintään yhteen allaolevista kysymyksistä. Keksithän itsellesi nimimerkin, sillä nimettömien kesken on hippasen vaikeaa suorittaa arvonta. Osallistumisaika loppuu 31.3. joten kipin kapin vastaamaan vähintään yhteen seuraavista kysymyksistä ja lahjakortti voi olla sinun:

1. Mitä kautta löysit blogiini ja kuinka kauan olet sitä lukenut?

2. Onko jokin postaus jäänyt erityisesti mieleesi tai osaatko nimetä yhden tai useamman lempipostauksen blogissani?

3. Mikä blogissani on parasta ja mikä huonointa?

4. Jos sinulla on postaustoiveita tai muita blogiini liittyviä toiveita, parannusehdotuksia tai ideoita, kerro niistä toki minulle.

Vastailkaahan siis kiltit näihin sillä aikaa kun meikäläinen lekottelee lomalla. Arvonnan suoritan mahdollisimman pian palattuani kotiin ja voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan blogissa huhtikuun alussa. Nyt tämä tyttö sanoo heippa hetkeksi ja siirtyy näihin maisemiin:











Enkö olekin ärsyttävä?

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Anonymous Cupcake kirjoitti...

1. Löysin blogiisi Siskot kokkaa -blogin kautta. Olen seuraillut blogiasi useamman kuukauden.

2. Bongaan yleensä mielenkiintoiset postaukset ja luen ne läpi. Mieleeni ei ole erityisesti jäänyt tiettyjä postauksia,laatusi on makuuni aikalailla tasista. :)

3. Parasta on elämänmakuinen kerronta, et siis keskity raportoimaan vain reseptiä vaan kirjoittelet aiheesta laajemminkin. Ulkoasu kaipaisi mielestäni päivittämistä, tällä hetkellä se on mielstäni hiukan suttuinen ja tunkkainen. Blogisi ansaitsisi freesimmän ulkoasun, vähintään bannerin voisi pistää vaihtoon. :)

4. Kohdassa kolme noita muutama jo tulikin. Kaikkiaan kuitenkin symppis blogi, jatka samaan malliin!

10. maaliskuuta 2011 klo 22.01  
Blogger Sini kirjoitti...

1. Löysin blogin jonkun toisen blogin linkeistä, en vaan millään muista minkä :) Ja olen lukenut noin vuoden ajan!
2. Postaus nimeltä Miehille oli maailman ihanin! Se jää mieleen varmaan aina!
3. Parasta on ihanan erilainen kirjoitustyyli (hauska siis) ja miinusta ehkä ulkoasusta, joka voisi olla hieman modernimpi.
4. Postaustoiveita ei sen kummemmin ole, kunhan jatkatte samalla hyväksi havaitulla kirjotustyylillä. Tietty nyt kesäkuntoa tavoitellessa kevyet ohjeet on aina plussaa ;)

17. maaliskuuta 2011 klo 8.36  
Blogger Anna kirjoitti...

1. Löysin blogiisi todennäköisesti jostain muusta blogista kommenttilinkin kautta.

2. Shottibileet! Hauska postaus se, kuten monet muutkin! :)

3. Erotut muista mahtavalla kirjoitustyylilläsi! Tuun aina hyvälle tuulelle postauksistasi, ja musta tuntuu että meillä on aika samanlainen huumorintaju. Keltaiselta taustalta on joskus vaikeaa lukea tekstiä, mutta ymmärrän keltaisen ulkoasun pointin kun blogin nimikin on Keltaisessa keittiössä :)

4. Ei muita toiveita kuin että jatka samaan malliin.

17. maaliskuuta 2011 klo 13.25  
Blogger Sanna kirjoitti...

1. Löysin blogisi jonkun toisen ruokablogin kautta (en muista enää minkä).
2.Juhlista kerrotut postaukset ovat jääneet erityisesti mieleeni
3.Parasta on sun tyyli kirjoitaa, aivan älyttömän hauskasti. Ja se että kirjoitat muutakin kun pelkän reseptin.
4.Ei toiveita, jatka vaan samalla tavoin!

19. maaliskuuta 2011 klo 10.15  
Anonymous Heidi K kirjoitti...

1. Olen lukenut blogia ihan alusta asti. Kuulin blogistasi kaverin kautta :)

2. Kaikki postaukset joissa seikkailee mukana eräs harmaa kaveri.

3. Kirjoitustyyli on huippu. Myös virheetön ja helppolukuinen teksti on iso plussa.

4. Pitäisin siitä jos tekstikenttä olisi leveämpi. Myös blogin banneri voisi olla tyylikkäämpi.

20. maaliskuuta 2011 klo 11.33  
Anonymous Irina kirjoitti...

1. Löysin blogiisi varmaan aika lailla sattumalta, en enää muista mistä, kun siitä on kauan.
2. Erityisesti mieleen on jäänyt yksi polttaripostaus sekä ulkomaanmatka All inclusive -hotellissa ja hieno selonteko ja arvio siitä :)
3. Parasta on vaan rempseä, ehkä hieman itseironinen kerronta! Tykkään myös ravintola-arvioinneista.
4. Päivityksiä voisi olla vielä useammin...Vaikka toisaalta hyvä, ettei "tämä ole koko elämäsi".

20. maaliskuuta 2011 klo 21.29  
Blogger kitinen kirjoitti...

Saako vastata, vaikka ei halua osallistua arvontaan..? Mä niin tykkään vastailla kaikkiin kyselyihin xD

1. Ei sitten niin mitään muistikuvaa. Mutta varmaankin lähemmäs vuoden ainakin olen seuraillut, sillä tää on yks ensimmäisiä ruokablogeja, joihin olen paremmin tutustunut.

2. Mulla on aivan onneton muisti, joten en varmaan muista ainuttakaan postausta :D Tai joo, joku "melkein onnistunut" keksinleivontakerta muistuu nyt mieleen xD Itse olen ehtinyt täältä testaamaan ainoastaan pinaattikeiton näköistä kurkkudippiä :D

3. Mäkin tykkään siitä, että kirjoittelet muutakin kuin pelkän reseptin ja ajoittain persoonalliset/kekseliäät otsikot ovat myös mun mieleeni. Alkuun muakin hämmensi tuo blogin banneri, joka eroaa niin paljon perinteisistä muffinssi- ja hedelmäkuvista, mutta nyt totuttuani sekin luo persoonallista ilmettä blogille! :) Lisäksi siitä tulee mulle jotenkin nostalginen fiilis, jonka mielessäni liitän vanhoihin keittokirjoihin :D

4. Ei mitään toiveita, kun blogi on niin kiva jo tällaisenaan. Tai no, mua itseäni kiinnostaa tavisruokien lisäksi kovasti erilaiset itsetehdyt juomat, dipit, levitteet, lisukkeet jne., joten jos sulle tulee näistä hyviä reseptejä vastaan niin äkkiä blogiin! :D

21. maaliskuuta 2011 klo 2.13  
Blogger EJ kirjoitti...

1. Olen lukenut blogiasi nyt ainakin noin puolisentoista vuotta veikkaisin. Pitkään kumminkin. Ensimmäistä kertaa eksyin tänne kun blogisurffailin.

2. Matkakertomukset + arvioinnit paikkoen ruoasta ovat olleet kovin mieleenpainuvia

3. Parasta on se elämänasenne, mikä blogista välittyy. Love it. Hauskan välitön.

4. Kunhan asenne pysyy samana!

23. maaliskuuta 2011 klo 22.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hellurei! Minä löysin blogiisi aikoinaan jonkin toisen blogin kautta ja tätä on tullut seurailtua yli vuoden ajan, vaikka kommentoimaan en ole vielä uskaltautunut! Mie tykkään erityisesti niistä postauksista, missä kerrot eri raaka-aineista ja selvität esmi. niiden eroja. ja sitten nippelitiedoton! Ne on lemppareita :) Tykkään erityisesti siun kirjotustyylistä ja siitä millanen tunnelma teksteistäsi välittyy. Kuvat on kivoja myös! Parannusehdotuksia tai muuta en osaa sanoa, joten tyydyn toivottelemaan kivaa kevättä!

Jenny

29. maaliskuuta 2011 klo 10.12  
Anonymous Tintti kirjoitti...

1. Jonkun toisen ruokablogin kautta löysin ja vajaa pari vuotta olen lukenut.

2. Ekana tuli mieleen tittidiiii, shottibileet! Ja no okei, pakko sanoa et Jamie Oliver-postaukset lämmittää kovasti mieltä. Erityisesti possugulassi, jonka bongasin ihan telkkarista ja olin että nam, ja sitten samalla reseptillä tehtyä possuista löytyikin blogista. Jee!

3. Kirjoitustyyli on ihan parasta, mikä vain pienikin asia kuulostaa niin uskomattoman kivalta sen ansioista :) Ja toinen vähintään yhtä tärkeä seikka on suunnaton rakkaus valkosipuliin! Nii.

4. Mitään parannettavaa en nyt tähän hätään keksi. Eikä tule edes mieleen mitään postaustoiveita, paitsi ehkä se et toivottavasti hyväksi havaittuja Jamieita tulisi edelleen :) Ja kaikki mausteiset jutut on kivoja!

31. maaliskuuta 2011 klo 0.22  
Anonymous Satunnainen vierailija kirjoitti...

1. "Eksyin" blogiisi ilmeisesti jostain toisen blogin kautta ja heti jäin koukkuun.

2. Pidän kaikista, erityisesti on jäänyt mieleen (ja olen kommentoinutkin) hyviin bongauksiin kaupoissa.

3. Kerrontatyylisi on loistava. Kuten aikaisempikin sanoi, teksiäsi on mukava lukea ja se on sujuvaa hyvää suomenkieltä, kiitos.

4. Jatka samalla tyylillä, ei tule muutosehdotuksia mieleen. Aurinkoista kevättä ;)

31. maaliskuuta 2011 klo 15.56  
Blogger Sonja kirjoitti...

1. Löysin Pastanjauhannan kautta ja olen lukenut muutoman vuoden.

2. Mieleen on jäänyt se joku lakritsi postaus, koska oli niin erikoinen. :) Tykkään ravintola-arvosteluistasi.

3. Parasta on erikoinen tyylisi kirjoittaa ja ruokaohjeet laidasta laitaan. Huonointa on, kun postauksia tulee välillä harvoin. Mielelläni lukisin useammin.

4. Toiveissa olisi joku karppi tai vähähiilarinen postaus.

31. maaliskuuta 2011 klo 17.06  
Anonymous Söör Niini kirjoitti...

1. Siskoni kertoi tästä, olen epäsäännöllisen säännöllisesti lukenut ihan alusta asti.

2. Yksi lemppari oli Duke Nukem. Myös kaikki postaukset joissa seikkailee Harmaa Kissa ovat parhaita.

3. Parasta blogissa on härö kirjoitustyyli, ja postauksiin aina silloin tällöin jollain ihme logiikalla linkitetyt laulut sanoineen. Jos miinusta pitää antaa niin viime aikoina jutut on ehkä ollu vähän turhan järkeviä.

4. Eipä sen ihmeempiä, kunhan jatkat samalla tyylillä. Mitä kummempia juttuja, sen parempia!

31. maaliskuuta 2011 klo 19.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

1. Mä löysin tänne muistaakseni Pastanjauhannan tms. kautta. Ekan kerran luin about vuosi sitten, eli en valitettavasti oikein enää muista miten mä tänne päädyin.

2. Jamien risotto, jota mä olin halunnut itsekin kokeilla. Mahtavaa et testasit sen ensin ;)

3. Parasta on sun kirjoitustyyli! :) Ihan mahtava! Ja selkeesti me tykätään samanlaisista ruuista, joten on kivaa lukea ruokablogia, jonka reseptejä oikeasti tahtoo toteuttaa.

4. Banner ehkä kaipaisi vähän päivitystä... Nykyinen näyttää jotenkin ehkä 80-lukulaiselta..

-Nenna

31. maaliskuuta 2011 klo 20.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu