Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Uusi vuosi 2011

torstai 20. tammikuuta 2011

Uusi vuosi 2011


Juustoja ja punaviiniä. Parasta.

Uuden vuoden aatto oli rauhallinen, mutta työn ja touhun täyteinen meidän pienessä huushollissamme. Aamutoimien jälkeen suuntasimme Espooseen lastaamaan osan Kälyn ja Insinöörin hääpaikalle roudattavista tavaroista Ukkelin autoon, sillä kaikki ei mahtunutkaan tulevan avioparin menopeliin. Sitten koukkasimme huoltoasemalla tankkaamassa lisäenergiaa kahvikupposista ja puoliksi jaetusta voisilmäpullasta ennen kuin suuntasimme koristelemaan hääpaikkaa.

Ravintola Keilarannassa vierähtikin jokunen tovi nimikylttejä, suklaasydämiä ja muita koristeita pöytään asetellen, juomakaappia täyttäen sekä kurkistellen menua, ohjelmaa ja morsiusparin tarinan kertovan häämuseon antia jo hieman etukäteen. Huomenna olisi tiedossa upeat juhlat ja vähän jo vatsan pohjassa kutkuttaa.

Iltasella kävimme kotona saunassa ja kynsien lakkaamisen, hiusten rullaamisen, kauluspaidan silittämisen sekä kravattisolmun tekemisen lomassa valmistimme herkkuillallisen meille kahdelle. Pääruoka koostui etanoista sekä vaaleasta leivästä ja jälkkäriksi kokosimme juustolautasen, jonka antimista nautimme telkkarin toljottamisen ja rupattelun ohella. Allekirjoittanut oli unten mailla jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä, joten vuosi 2011 otettiin vastaan ennätyksellisen rauhallisissa tunnelmissa.

Seuraavana päivänä juhlitut talvihäät olivat ihanan tunnelmalliset, hyvin suunnitellut, sopivan rennot, kauniit ja kyllä vaan: Allekirjoittanut itkeä pillitti kuin mikäkin vesiputos. Häähumusta kuitenkin lisää myöhemmin omassa postauksessaan!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu