Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Muu maa nacho, oma maa hevonen

maanantai 27. joulukuuta 2010

Muu maa nacho, oma maa hevonen



Oho, aika pikkasen paljon nachoja! Todelliset herkkupläjäykset ja laihduttajan unelmat meille tarjoili Cantina West eräänä joulukuisena lauantai-iltana. Cheddar-juustokuorrutuksen alta löytyy BBQ-kanaa, salsaa, punasipulia, jalapenoja ja tietysti myös niitä nachoja. Kanaversion lisäksi nacholautasen saa myös chili con carnella tai kasvisversiona, jolloin lihatäytteen tilalla on oliiveja.

Nacholautaset löytyvät ruokalistalta snackseista, mutta hervoton annos sopii oikein hyvin pääruoaksi, niin iso ja täyttävä se on. Ruokajuomaksi suosittelen ehdottomasti Coronaa tai Solia, ja jos sinulla on niin iso nälkä, että otat nachot alkuruoaksi, niin pääruoaksi suosittelen tietysti hevosta. Minusta ja Ukkelista tuntuikin kovin vaikealta tilata kerrankin jotakin muuta kuin heppaa, mutta Nachos Tico Tico oli oikein hyvä hepan korvike. Ensi kerralla on kuitenkin varmaan pakko tilata taas ikilemppariani hevospihviä, vaikka Cantina Westin lista onkin täynnä toinen toistaan houkuttelevamman kuuloisia annoksia. Voi miksei joka päivä voi olla Cantina West -päivä..

Jotta ruokailun jälkeinen ähky olisi varmasti sietämätön, päätimme tilata nachojen ahmimisen jälkeen vielä jälkiruokaakin, sillä sehän menee tunnetusti eri mahaan kuin suolainen ruoka. Ensin ajattelimme tilata vain jonkin pienen makean jutun yhteiseksi, mutta jälkkärilistaa tutkailtuamme suustamme putkahti vahingossa "juustokakku ja mutakakku". Oho. Mutakakku mangosorbetin, vadelmakastikkeen ja vaniljavaahdon kera vei kieleni mennessään, kun taas lime-juustokakku vadelmakastikkeen ja kermavaahdon kanssa oli Ukkelin lemppari. Herkullisia siis molemmat ja ähky todella oli melkoinen tämän satsin jälkeen. Uh.


Tarta de Queso con Limon


Mudcake

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Anonymous Taru kirjoitti...

Oletko muuten huomannut, että viikonloppuisin Cantina Westissä on Grande Fiesta -buffa, jossa saa heppaa muiden herkkujen ohella niin paljon kuin vain jaksaa syödä ;)

27. joulukuuta 2010 klo 14.54  
Blogger Martina kirjoitti...

Joo Grande Fiesta on tuttu (ja ihana!), mutta heppaa on ollut saatavilla vain muutamalla kerralla kun olemme käyneet siellä.

27. joulukuuta 2010 klo 15.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu