Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Let's salsa with kuha

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Let's salsa with kuha



Jälleen olisi tarjolla Jamieta, ja tälläkin kertaa tomaattista sellaista kuhan sekä tomaatti-korianterisalsan muodossa. Kuha voisi olla myös tonnikalaa (tuoretta sellaista, pihvin muodossa), jos semmoisia kavereita olisi löytynyt kaupasta, mutta koska ei löytynyt tuurasi kuha tonnikalaa, ja hyvin tuurasikin.

6 annosta syntyy näistä:
- 6 kevätsipulia
- 1-2 punaista chiliä
- tuore korianterinippu
- tuoretta minttua
- 1 kg tomaatteja
- merisuolaa ja mustapippuria
- ½ sitruunan mehu
- limetti
- 6 kalafileetä (tonnikala, kuha tms. ei kuitenkaan mielellään lohi)
- oliiviöljyä

Valmistetaan ensiksi salsa. Pilko kevätsipuli, chili, korianterin sekä mintun lehdet ja tomaatit ihan pieneksi. Anna jo pilkottujen kavereiden olla leikkuulaudalla ja pilko aina seuraava kaveri jo pilkottujen päällä, jotta kaikki maut sekoittuvat mukavasti toisiinsa. Kaada lopuksi leikkuualustalta kaikki ainekset nesteineen kulhoon ja mausta salsa sitruunan ja limetin mehuilla sekä halutessasi myös suolalla.

Hiero kalan pintaan öljyä ja mausta fisu suolalla ja pippurilla. Yksinkertaiset mausteet eivät peitä kalan omaa makua vaan tuovat sitä juuri sopivasti esiin. Paista kuha parilalla, grillaa se tai paista ihan vaan tavallisella paistinpannulla jos et omista parilapannua tai grilliä. Nauti salsan kera. Niin yksinkertaista ja hyvää.


Etualalla kuha ja salsa, taustalla Jamien tomaattisalaatti ciabatan kera. Ei ehkä paras mahdollinen annos tomaattiallergikolle, mutta ei se ole niin justiinsa..

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu