Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Herkuton jälkkäri

perjantai 19. helmikuuta 2010

Herkuton jälkkäri



Halusin tehdä kello neljän teellä piipahtaneelle (vai voiko neljän tunnin vierailua sanoa enää piipahtamiseksi?) Maajussin morsiamelle jotain jälkkäriäkin teen ja sämpylöiden lisäksi. Meneillään morsiamella oli (ja on edelleen) kuitenkin herkuton helmikuu, joten mikäs nyt avuksi? Enhän minä halua aiheuttaa kiusausta repsahtaa herkuttomalta herkulliselle.

Hetken pähkäiltyäni löysin ratkaisun rahkahyllyltä. Nappasin mukaani Ehrmannin rahkaa, banaania, mansikoita ja Fun light-mehua. Sokeritonta ja rasvatonta kaikki, mutta silti niistä saa loihdittua makean herkun. Kätevää. Eikä tee yhtään huonoa omillekaan makkaroille syödä välillä terveellistä jälkiruokaa. Nimimerkillä: Suklaahyllyllä turhan usein vieraillut.

Suklaahyllystä vielä sen verran, vaikka sivuraiteille mennäänkin, että Ukkeli on nyt pyynnöstäni piilottanut herkkuhyllyn antimet, sillä kajosin kerran (tai korkeintaan pari kertaa) himoissani jo hänen joululahjasuklaisiinkin, eikä niin saa tehdä. Harmi vain että suklaata saa lisää kaupasta, eikä lounasruokalan suklaaviikkokaan auttanut bikinikuntoon pyrkimisessä.

Eli tehdäänpäs nyt sitä rahkaa: Ota kaksi purkkia Ehrmannia ja sekoita toiseen mansikan makuista Fun Lightia ja toiseen hedelmän makuista. Tai vaikka vadelman ja persikan makuista, ihan sama, kunhan saat kahta eri väristä rahkaa. Kippaa rahkat kulhoon silleen nätisti vierekkäin, ei sekaisin, jotta maut pysyvät erillään.

Pilko kasa banaania ja sulata pussillinen pakastemansikoita koko komeuden päälle. Voisin veikata että tästä ohjeesta syö noin neljä henkilöä, sillä sen lisäksi, että minä ja Maajussin morsian lusikoimme rahkaa iltasella, söin jäljelle jäänyttä herkkua ison kasan aamiaiseksi ja silti jäi vähän ylitse.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu