Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Helppoa ku marinadin teko

tiistai 12. tammikuuta 2010

Helppoa ku marinadin teko


Lisää vain liha

Tällaisen helppoakin helpomman marinadin ohjeen ajattelin pistää tänne ylös, sillä laho pääni ei välttämättä muista edes näin yksinkertaista asiaa kun ensi kerran tekee mieli marinoida lihaa. Marinadi on testattu possulla, mutta nautakin sopinee. Hepasta en tiedä.

- 1 dl öljyä
- 0,5 dl balsamicoa
- kaksi yksikyntistä valkosipulia (normaalin makuaistin omaaville riittänee yksi)
- pippurisekoitusta

Sekoita ainekset sikin sokin sekaisin pakasterasiassa (tai pakastepussissa), heitä liha rasiaan, sulje kansi ja ravista. Hylkää rasia jääkaappiin vähintään tunniksi ja kas, liha on marinoitunut! Kypsennä ja syö.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu