Helppoa ku marinadin teko
Lisää vain liha
Tällaisen helppoakin helpomman marinadin ohjeen ajattelin pistää tänne ylös, sillä laho pääni ei välttämättä muista edes näin yksinkertaista asiaa kun ensi kerran tekee mieli marinoida lihaa. Marinadi on testattu possulla, mutta nautakin sopinee. Hepasta en tiedä.
- 1 dl öljyä
- 0,5 dl balsamicoa
- kaksi yksikyntistä valkosipulia (normaalin makuaistin omaaville riittänee yksi)
- pippurisekoitusta
Sekoita ainekset sikin sokin sekaisin pakasterasiassa (tai pakastepussissa), heitä liha rasiaan, sulje kansi ja ravista. Hylkää rasia jääkaappiin vähintään tunniksi ja kas, liha on marinoitunut! Kypsennä ja syö.
Tunnisteet: liha
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu