Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Tee matkamessuilla

perjantai 29. tammikuuta 2010

Tee matkamessuilla

Matkamessuilla massan seassa valuessamme törmäsimme Maajussiin ja hetken päästä myös hänen kadonneeseen morsiameensa, jonka bongasin yhdeltä messujen parhaista osastoista, nimittäin teeosastolta! Tiedä sitten miten Forsman Tea liittyy matkailuun, mutta ei sillä ole väliä. Kivan messutarjouksen he olivat kuitenkin osastolleen lätkäisseet. Kolme 60 gramman teepussia sai vitosella ja sekös sai tämän tytön tutkimaan valikoimaa ja valitsemaan toinen toistaan houkuttelevimpien makujen seasta kolme uutuutta keltaisen keittiön teekokoelmaan.

Ihan ensimmäisenä käteeni osui Mansikkapilvi, johon ihastuin heti ensi nuuhkaisulla. Tee sisältää hurjalta kuulostavaa vihreää Gun Powder -teetä, joka on maustettu villimansikalla, kermalla, ruusulla ja mansikan paloilla. Ja ai että, tee todellakin maistuu pehmeän vaaleanpunaiselta mansikkapilveltä. Ihanaa. Tästä tuli kertaheitolla lempparini, vaikka aika kovassa sarjassa Mansikkapilvi painiikin.
Seuraavana maistoin nimittäin Suklaateetä, jonka mukaan valitsemista ei tarvinnut edes harkita, vaikka hyllyt olivat täynnä muitakin houkuttelevia teemakuja. Suklaalla ja liljan terälehdillä maustettua teetä oli ihan pakko päästä maistamaan, ja kun tuoksukin oli herkullisen suklainen, oli odotukset korkealla.
Ne olivat tosin ehkä jopa liiankin korkealla, sillä maku ei yltänyt aivan tuoksun lupaamalle tasolle, vaan jäi jotenkin laimeaksi. Hyvää suklaateekin on ihan ehdottomasti, mutta meikäurpo odotti jotakin kaakaon tai sulatetun suklaan tapaista, vaikka kyseessähän on vain suklaalla maustettu tee. Haluan kuitenkin vielä toistaa ja korostaa, että suklaatee on hyvää! Ihan oikeasti on. Kunhan vaan et odota löytäväsi kupistasi kaakaota.
Kolmannen teemaun kohdalla lienen saanut vaikutteita ympäristöstä. Matkamessuilla leijailevat unelmat paratiisisaarista, lomasta ja täydellisistä matkakohteista saivat minut nappaamaan Paratiisiteen mukaani. Teen sisältämät passionhedelmän, kiivin, ananaksen sekä appelsiinin maut tuovat henkäyksen kaukomailta ja saavat mielen kipittämään kohti etelän rantoja, aurinkoa ja kuumaa hiekkaa. Nautinnon täydentävät teen sekaan lisätyt ruusun terälehdet. Paratiisiteen höyryissä taisi tämäkin tyttö hairahtua Tjäreborgin sivuille ja hetken vaihtoehtoja tutkailtuamme otimme ja varasimme matkan etelään. Kahden kuukauden päästä mennään! Heippa pakkaset!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous Pancake kirjoitti...

Oioioi, oispa ihanaa lähteä etelän lämpöön!!! Minne päin olet matkalla?

Tuota suklaateetä voisi seuraavalla kauppareissulla etsiä, en ole siihen ennen törmännyt.

Lämpöisiä lomapäiviä!!! ;P

29. tammikuuta 2010 klo 14.12  
Blogger Martina kirjoitti...

Kiitos Pancake! Etelän lämpöön on täälläkin haikailtu aina edellisestä reissusta lähtien, enkä malttaisi millään enää odottaa niitä paria kuukautta, joiden kuluttua meikäläisen voi bongata x-asennosta Egyptin rannoilta. Hurghadaan siis suuntaamme.

Jos suklaateetä ei löydy kaupasta, niin näemmä tuolta Forsman Teen sivuilta voi myös tilata teepusseja kotiin. Eivät näyttäneet olevan pahanhintaisia ja valikoimaa on ihan älyttömästi! Kunhan saan nämä nykyiset pussit kulutettua, täytynee klikkailla sivuilta muutama uusi teemaku testattavaksi keltaiseen keittiöön.

29. tammikuuta 2010 klo 16.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu