Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Riittääkö yksi sipuli?

torstai 29. lokakuuta 2009

Riittääkö yksi sipuli?



Ukkeli tuo toisinaan kauppareissulta hauskoja yllätyksiä. Kerran hän piristi minua nappaamalla mukaansa vessapaperia, jossa on vaaleanpunaisia sydämiä. Aika ihana, varsinkin tällaisen turhamaisen tyypin mielestä, joka pitää kaikesta pikkuhömpästä sekä piristyksistä ihan arkisissakin tuotteissa. Muutama sydän vessapaperissa tuo oikeasti yllättävän paljon hymyä tämän tytön arkeen. Toinen viime aikoina kaupasta ukkelin mukaan tarttunut ylläri oli tämä sipuli.

Kun näin sibalin, luulin hedelmäpussissa olevan kaalin tai jääsalaatin, sillä möhkäleen koko oli samaa luokkaa niiden kanssa. Ukkeli kuitenkin puhui sipulista ja toivoi että yksi riittää viikonlopulle suunnittelemiini kokkailuihin. Ja tosiaan, sipulihan se siellä pussissa köllötti vaikken meinannutkaan ensin uskoa silmiäni. Kyseessä oli nimittäin JÄTTIsipuli! Katsokaa nyt sen kokoa! Vieressä on vertailukohteena ihan tavallinen Creme Bonjour -purkki.



Jättimäisestä koostaan huolimatta sipuli toimi ihan samalla tavalla kuin tavallinen keltasipulikin. Uloin kuori piti poistaa, pilkkominen itketti ja makukin oli täysin sama kuin pienemmällä serkullaan. Riittoisuus sen sijaan oli ihan omaa luokkaansa. Yksi sipuli todellakin riitti koko viikonlopuksi ja ylikin. Hauskoja tällaiset mutaatiot, sanoi Martina, joka jättisipulista innostui eniten kovasti paljon. Halvat on huvit ja niin päin poies..

"Hei mä olen jättiläinen
vanhan suvun jälkeläinen.
Me varmaan yhteen sovitaan."
(Zen Cafe - Jättiläinen)

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Nelle kirjoitti...

haha, aika hauska sattuma, V yllättää minut myös joskus hauskoilla kauppatuliaisilla:) Juuri aamulla pääsin blogaamasta siitä... :)

29. lokakuuta 2009 klo 11.49  
Blogger Martina kirjoitti...

Joo huomasinkin että sinut oli myös yllätetty kauppatuliaisilla. Kivaa kun ruokakaupastakin tarttuu mukaan toista ilahduttavia asioita. Pienellä vaivalla piristystä arkeen. :)

30. lokakuuta 2009 klo 10.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu