Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 My heart will go on

tiistai 10. helmikuuta 2009

My heart will go on



Otimme Vilukissan ja Maajussin morsiamen kanssa varaslähdön ystävänpäivään jo maanantaina, jolloin kokoonnuimme juoruilemaan Virgin Oiliin. Ja voin muuten edelleenkin suositella ravintolan pizzoja. Tällä kertaa hotkaisin tomaattikastiketta, mozzarellaa, katkarapuja, oliiveja ja kefalotyrijuustoa sisältävän Manaran ja olihan taas hyvvee!

Ei pizzasta kuitenkaan sen enempää, sillä tämänkertaisen hehkutuksen aihe on Nordqvistin sydämellinen tee. Tämä Maajussin morsiamelta saamani ystävänpäivälahja tuoksui jo pussin läpi aivan ihanalta. Mmmmm, karamellin, kerman, appelsiinin, mansikan ja sitruunan aromeja. Tästä ei paljon herkuttelutee parane! Ja voitte vaan kuvitella mikä riemunhihkaisu pääsi ilmoille kun huomasin teen seassa pieniä punaisia sydämiä. Ihania! Juuri tällaisista pienistä suloisista ylläreistä pidän. Katsokaa nyt vaikka miten söpöjä hippusia:


Teen kanssa mussutin Vilukissalta saamani punaisen neekerinsuukon (ja sehän todellakin on neekerin eikä minkään Brunbergin suukko!). Olipahan terveellinen aamiainen, mutta pitäähän sitä nyt välillä herkutella arkenakin. Sydänbiisi on itseoikeutetusti Celine Dionin My heart will go on, jonka myötä hehkutan jo nyt kolmen viikon päästä starttaavaa risteilyämme. Mä oon Jack ni oo sä Rose. Vai miten päin se meni?

"Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on"
(Celine Dion - My heart will go on)

Sydämellistä ystävänpäivää!

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Blogger Unknown kirjoitti...

My fart will go on.

12. helmikuuta 2009 klo 11.36  
Blogger Martina kirjoitti...

:D

12. helmikuuta 2009 klo 12.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu