Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 "We're going to eat pizza..

torstai 18. syyskuuta 2008

"We're going to eat pizza..

..back to the onion."
Voihan Vengaboysin We're going to Ibizan noinkin kuulla. Ei se väärin ole(?). Ja Maija Vilkkumaan Ingalsin Laurassahan lauletaan "Ne ei tahdo mua, ne tahtookin lasilaudan..". Ai eikö muka? Kysykää vaikka eräältä hyväkuuloiselta datanomi-opiskelijalta.

Takaisin sipuliin. Torstai-iltana oli triplatreffien aika kun Tara, Charla ja Holly (eläköön Paratiisihotellin ensimmäinen tuotantokausi!) tallustivat Virgin Oiliin. Tara ja Charla juonivat jälleen kerran keskenään, ja ottivat varaslähdön hiippailemalla ravintolaan etukäteen kuohuviinilasilliselle.

Eräs meistä oli ollut fiksu ja varannut pöydän etukäteen (ja se en ollut minä, tosin tuskinpa kukaan edes luuli minusta löytyvän sen verran fiksuutta). Tässä ravintolassa pöytävaraus kannattaa, sillä meitä edeltävät nälkäiset käännytettiin ovelta, kun sisään ei enää mahtunut ruokailijoita. Tuttu tunne viime kerralta, vaan tälläpä kertaa pääsimmekin marssimaan sisään ja ruokalistaa tutkimaan.



Tällä pizzalla ei ole mitään tekemistä Virgin Oilin pizzojen kanssa, tai ainakaan hän ei ole myöntänyt sitä vaimolleen.

Pizzaa. Se on kuulemma ainakin tosi hyvää täällä. Yli kahdenkymmenen vaihtoehdon joukosta onnistuin vihdoin päätymään Fiamma Napoliin, joka sisältää tomaattikastiketta (terveisiä allergialle), mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, herkkusieniä ja gorgonzolajuustoa. Namnam, hyvää oli. Sienetkin oli varmaan kerätty itse metsästä, sillä eivät ne ainakaan purkista tulleet. Jaksoin jopa syödä koko pizzan (paitsi ei kai kukaan reunoja syö?), mikä on melkoisen harvinaista.


Ruokajuomanamme toimi talon punaviini, muilla 12 cl, paitsi eräällä alkoholistilla 16 cl. Kamalaa kun jotkut eivät tiedä rajojaan ja arkenakin juopottelevat isolla lasillisella viiniä. Hyihyi. En minä vaan koskaan sellaista tekisi..


Pyhän Anthonyn ranta

Pakko se nyt vaan on jälleen kerran muistella kesää, kiitos Vengapoikien pizzabiisin. Tällä kertaa muistoissa on toissakesän Ibizan reissu, jolla ehkä otin, ehkä en, mitä väliä sen, kunhan vain siivet nää kantaa. Suomen kuninkaan (miten niin nainen ei voi olla kuningas??) ja kuningattaren lomaan kuuluivat myös kuolleet käet, lentokoneeseen ja yksiöön katoaminen sekä football music. Hasista syövä neekerikin oli normaali näky hotellin parvekkeella, vaikka itse pitäydyimmekin terveellisemmissä lomaruoissa, kuten nachoissa, patatas bravasissa ja majoneesissa. Harmaa kinkku ja lakukin kävivät mielessämme, mutta jätimme ne kuitenkin syömättä.

"We're going to Ibiza
Back to the island
We're gonna have a party
In the Mediterranean Sea"

(Vengaboys - We're going to Ibiza)


Tätä biisiähän emme ainakaan kuunnelleet ennen reissua. Emmekä myöskään paikan päällä. Baaritiskilläkään emme tanssineet kyseisen biisin soidessa. Ja kaikki uskoo.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu