Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Munaskukkeli

perjantai 29. elokuuta 2008

Munaskukkeli



Olin eilen urhea. Laahustin sateessa kotiin kantaen pikku kätösilläni monta muovikassillista ruokaa viikonlopulle, juomaa (alkomaholillista ja -holitonta), siivousvälineitä ja muuta tarpeellista. Rankan suorituksen jälkeen oli nälkä. Hupsis, pitäähän tänäänkin tosiaan syödä! Eipä tullut kaupassa mieleen.

Pää jääkaappiin siis ja jämiä tonkimaan. Löytyi avattu paputölkki. Samoja vihreitä papuja joita olen työntänyt viikon ajan joka ruokaan ja siitä huolimatta ne tuntuvat vain lisääntyvän. Taitaa olla tyttö- ja poikapapuja samassa tölkissä, kyllä ne muuten olisivat jo loppuneet.

Papujen lisäksi löytyi avattu fetajuustopaketti, puolikas tölkki ruokakermaa ja kananmuniakin näyttäisi olevan tarjolla. Ja tämän yhtälön ratkaisuhan on munakas, eli munaskukkeli! Kertauksen vuoksi, tarvitset siis:

- kaksi kananmunaa
- desin kermaa
- fetaa
- vihreitä papuja
- mitä vaan maustetta/-ita (valkopippuri ainakin toimii)

Ja tästähän tulee siis yhden yksinäisen annos.

Laita kaikki ainekset kulhossa sekaisin, paista pannulla niin että munasi, anteeksi siis munakkaasi jähmettyy, ja syö. Plussaa on jos saat munakkaan ehjänä lautaselle, itse onnistuin tässä ensimmäisen kerran ehkä koko elämässäni. Olin niin ylpeä että meinasin mennä esittelemään naapureillekin täydellisen ehjää ja pyöreää munakastani. Onneksi oli niin kova nälkä että päätin kuitenkin antaa vain mahani ihailla aikaansaannostani.

"Joskus munan on tehtävä mitä munan on tehtävä. Varsinkin jos munalla sattuu olemaan tehtävä."
Raptoria on kiittäminen tämän(kin) upean kekseliään lyriikan luomisesta. Oi kun tuli mieleen Alen Oi beibi -ajat, koroke, dj:n koppi, makulonkerot ja kaikki.. Terveisiä vaan True Loveilleni! Ei enää koskaan uudestaan! :)

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu