Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Kamelianainen

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Kamelianainen

Tai ihan vaan kameli, ja ilmeisesti vielä miespuolinen sellainen, sillä eräiden lähteiden mukaan nuoren kameliuroon liha on herkullisempaa kuin akkapuolisen kyttyräystävämme. Jep, arvasit oikein, olen jälleen kerran maistellut Cantina Westin erikoisuuksia.

Viimeisen sysäyksen kamelin maistamiseen antoi kohtaaminen aidon ja elävän kamelin kanssa syksyisellä Korkeasaaren reissullamme. Kameliaitauksen kohdalla alkoi nimittäin olla nälkä, ja tulipa mieleeni otusta ihmetellessäni, että tuon voisi muuten syödä. Näyttää aika muhevalta kaverilta. Seuralaiseni oli samaa mieltä, joten aloimme suunnitella kolmannen kerran kuukauden sisään ruokailua Cantina Westin meksikolaistunnelmissa.



Ja eilenhän se päivä sitten koitti kun löysin lautaseltani kamelin. Vähän meinasi olla suru puserossa, sillä tiesin kyttyräisen olevan viimeinen ravintolan tämänhetkisen listan erikoisuuksista. Nyt ei auta muu kuin odotella uusien kummallisuuksien listalle putkahtamista, ja tutkailla jos jonkin toisen helsinkiläisravintolan listalta löytyisi uusi eläinkaveri.

Olen kuullut joidenkin onnekkaiden löytäneen kauppojen pakastealtaistakin erikoisia lihaköntsiä, kuten kengurua ja muita ei-niin-tavallisia ruokaeläimiä, mutta minun silmiini ei ole osunut kuin kalapuikkoja ja pakastepizzaa. Kävimme vielä eilen kamelisen ruokailumme jälkeen kurkkimassa parinkin eri ruokakaupan pakastevalikoimaa, mutta emme valitettavasti päässeet todistamaan omituisten otusten kerhon kokoontumista. Etsintä jatkuu..

"Jos yksinäinen on sinun pesäkolosi
jos murheelliseksi tunnet olosi
Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän.
Meitä ei olekaan aivan vähän.

Jos sinun äänesi tulee ulos meluna
jos sinun nenäsi on niinkuin peruna.
Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän.
Meitä ei olekaan aivan vähän.

Ei sinun kannata siitä panna pahaksi
jos sua joku nimittää möhömahaksi
Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän.
Meitä ei olekaan aivan vähän.

Niinhän se on että jokaista maailmassa
joku toinen voi pitää omituisena.
Silloin kannattaa liittyä kerhoon tähän.
Meitä ei olekaan aivan vähän."
(Rölli - Omituisten otusten kerho)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu