Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Jäätelötaivas

maanantai 29. syyskuuta 2008

Jäätelötaivas


Kauppakeskus Kluuvissa sijaitsee Helsingin ensimmäinen aito italialainen jäätelökahvila Ciao Gelateria Café. Jotakin kahvilan jäätelöiden maukkaudesta kertoo ainakin se, että nirsoakin nirsompi pikkuveljeni, joka tilaa Mäkissäkin hampurilaisen pelkällä pihvillä (sillä kaikki muu on kuulemma pahaa) söi annoksensa mukisematta loppuun asti. Ehdottipa hän vielä uusintakierrostakin kahvilassa, ja voin kertoa, että se on jo jotain se!

Kahvilan jätskivalikoimiin kuuluu useita päivittäin vaihtuvia jäätelö- ja sorbettimakuja. Mukana on myös erikoisempiakin kavereita, joten ei ole ihme että tämä erikoisuuksien perässä juokseva tyttö on kerran jos toisenkin talsinut jäätelövitriinin eteen ihmettelemään valikoimaa.

Viime herkuttelukerralla pelasin varman päälle ja otin vadelmajuustokakun makuisen pallon. Kulhossa, sillä vohveli murenee ja on pahaa. Veljeni otti raikkaan mansikkasorbetin, jota myös minä voin kehua erinomaiseksi, sillä törkkäsin tietenkin oman lusikkani myös veljen jäätelöpalloon. Kaverille kans, ja isosiskolle ei muuten väitetä vastaan!

"Muistan jäätelökesää
Kun lapset kiirehtii kouluun
Posken rusketus häviää
Illat pimenee jouluun"
(Maarit - Jäätelökesä)

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Meri, Helsinki kirjoitti...

Ciaon mangosorbetti on mangonkaipuiselle laktoosi-intolerantille taivas! <3

Ja italialainen jäätelö on vaan niin hyvää... Perkeleen laktoosi.

22. marraskuuta 2008 klo 9.03  
Blogger Martina kirjoitti...

Oih, tässä kesää kaipaillessa mangosorbetti kuulostaa enemmän kuin vähän ihanalta! Ihan näin laktoosi-intolerantittomallekin (jaa, ei tainnut mennä oikein tuon sanahirivön taivutus, mutta ei välitetä siitä..). :D

19. helmikuuta 2009 klo 11.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu