Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Antilooooppi ja helikopterihaaveita

perjantai 26. syyskuuta 2008

Antilooooppi ja helikopterihaaveita



Sarjassamme "Mitä en ainakaan tilaisi ravintolan ruokalistalta". Osa yksihän oli parin viikon takainen hevospihvi, ja nyt on vuorossa osa 2: Antilooppi.

Hortoilimme herra hevossyöjän kanssa Helsingin keskustassa etsien sopivaa ravintolaa, jossa poistaa vatsassa häiriköivä ruokavaje. Kävelimme muutamankin ruokapaikan ohitse, mutta mikään ei tuntunut sopivalta vaihtoehdolta. Lopulta suuntasimme tuttuun TexMex-ravintolaan Kasarmikadulla. Onhan listalla vielä antilooppia? On, siispä sisään, suoraan yläkertaan ja ruokaa odottelemaan.

Hernando's Antilopeen kuuluu 180 g antiloopin ulkofileetä, lammasmakkaraa, maissipippurikastiketta, papukasvishöystöä tacokuoren sisällä sekä lohkoperunoita. Ja vaikka antiloopin liha kuulostaa yhtä epäilyttävältä kuin matka Copterlinella Tallinnaan, ylitti sarvipäinen ystävämme odotukset hyvänmakuisella ja todella murealla lihallaan. Nyt ymmärrän mitä tarkoitetaan kun hehkutetaan lihan olevan niin mureaa että se sulaa suuhun.

Voinkin suositella antilooppia kaikille, jotka haluavat syödä ruokaa, ja vieläpä hyvää sellaista. Jos annos liippaisee läheltäkään Cantina Westin antilooppia, niin lupaan että ette tule pettymään. Aiemmin mainitsemaani Copterlinea sen sijaan kannattaa harkita tarkemmin. Vaikka kävisi sellainen ihme, että helikopteri pääsisi perille asti, ei kannata huokaista helpotuksesta ennen kuin on päässyt turvallisen välimatkan päähän kopterista. Tämän tietää myös eräs perheenisä, jonka surullisen tarinan kuulin eilen. Pakko myöntää että silmäni kostuivat tapausta muistellessani vielä junassakin matkalla kotiin. Naurusta nimittäin, hahhahhah!! Ja kuka väitti että huumorintajuni olisi jotenkin kieroutunut?



Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa, sanoi Martina, kun matkaa Copterlinella varasi.. Saas nähdä kuinka tytön käy. Pitää muistaa tarkistaa missä pelastusvene (kai siellä on sellainen?) sijaitsee ja ottaa sukellusvarusteet varmuuden vuoksi mukaan.

"Viimeinen lento niin hieno niin hento

Lempeät tuulet isän saattoi matkaan
Hän oli vapaa niin kuin on sudenkorento
Lennolla jolta ei palannutkaan"
(Kaija Koo - Viimeinen lento)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu