Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Caipiroskaa laivalta

tiistai 23. syyskuuta 2008

Caipiroskaa laivalta



Seilasimme eräänä syyskuisena lauantaina työporukan kanssa Tallinnaan ja takaisin. Kyseessä oli Tallink Siljan tarjoama opintomatka, ja tärkeimmän oppimani asian voin paljastaa myös teille: Laivan kaupasta voi ostaa aivan mielettömän hyvää Caipiroska -drinkkisekoitusta! Ja jos tilaa etukäteen sixpackin (josta voi jakaa pari pulloa sulle, sulle ja mulle), tulee yhden pullon (1l) hinnaksi 9,40 €. Oujee.

Tämän tärkeän asian opin oikeastaan työkaveriltani, mutta kiitos Tallink Siljallekin hyvästä yrityksestä opettaa meille...noh, mitä ikinä halusivatkaan meidän oppivan. Uudet laivat tuli toki nähtyä ja drinkkiliput käytettyä. Buffet-tarjoilutkin on nyt koettu ja Kadriorgin palatsi kierretty. Mutta mikä tärkeintä: Kotona odottaa vielä puolitoista pulloa Caipiroskaa!

Juomahan on aivan valmista sekoitusta, joten caipiroska-janon yllättäessä ei tarvitse alkaa läträtä miljoonan eri pullon, sokerin ja muun tykötarpeen kanssa. Riittää kun hakkaa muutamia jääpaloja murskaksi ja kaataa juomaa päälle. Jos haluaa oikein hienostella voi juoman koristella vielä limelohkoilla. Keltaisesta keittiöstä ei löytynyt ensimmäisellä maistamiskerralla limeä, mutta jäätä murskasin kyllä sitäkin innokkaammin. Ja vasaralla tietysti, milläs muullakaan?

Että tervemenoa vaan laivalle, sillä:

"Paratiisi on Tallinnan laivalla
sieltä raahataan suurella vaivalla
koritolkulla kaljaa ja koskista
ja ei hävetä yhtään"
(Leevi and the Leavings - Tallinnan laivalla)

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu