Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Chili Explosion

tiistai 11. elokuuta 2009

Chili ExplosionSanta Maria Extra Fine -perheeni sai uuden jäsenen jo hyvän aikaa ennen Italian reissuamme, mutta blogiin asti uutinen perheenlisäyksestä ehtii vasta nyt. Nappasin siis kaupan hyllyltä mukaani Chili Explosionin, joka sisältää chilin, makean paprikan, tomaatin sekä chipotle-jalapenon makuja. Purkki lupaa sisältönsä sopivan kaikkiin ruokiin joihin haluan lisäpotkua. Tämä selvä.

Lomamatkan jälkeen himoitsin ruisleipää enemmän kuin koskaan, ja vetelinkin naamariin huimat määrät ihan hirmu hyvää leipää, jonka keksimme ukkelin kanssa melkein vahingossa jauhelihakeiton kaveria miettiessämme. Puristimme ensin ruispalan päälle rutkasti valkosipulia, päälle levitimme kunnon kerroksen eetamiva ja juuston päälle vielä muutama pyöräytys Chili Explosionia. Sitten leivät hetkeksi uuniin niin että juusto sulaa.

Maut osuivat yksiin ihan uskomattoman hyvin ja tätä voi suositella niillekin, jotka kammoksuvat liikaa valkosipulia ja/tai tulisuutta ruoassa. Maut nimittäin pehmenevät uunissa juuri sopivasti ja juustokin osaltaan miedontaa valkosipulin ja chilin reippaita makuja.

Kuvia leipäsistä ei sähläykseni takia ole, mutta koitetaan kestää, menetys ei ole suuri.

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

Blogger Dea kirjoitti...

Nämä on muuten ehkä PARHAITA mausteita KOSKAAN! Meillä on tuo chili ahkerasti käytössä, se on loistava! Lisäksi käytämme saman tuoteperheen Roasted Garlic & Pepper-, Lemonpepper & Dill-, Chicken & Steak- sekä BBQ-grill & mesquite-myllyjä. Oma suosikkini on jälkimmäinen, ripottelen aina hieman leivän päälle (sopii hienosti tomaatin kanssa!). Tuota chiliä kannattaa kokeilla keittoihin todellakin (meillä se on aina mukana kalkkunanakkikeitossa) ja tonnikalan päällä se on loistavaa myös.

12. elokuuta 2009 klo 21.57  
Blogger Martina kirjoitti...

Kiva kuulla että täällä on muitakin näiden mausteiden ystäviä! Nämä todellakin on ihan parhaita!

Hauska juttu muuten että mainitsit tuosta chilistä keitossa, ukkeli nimittäin juuri eilen illalla pyöräytteli Chili Explosionia jauhelihakeittoon ja hyvin sopi! Minäkin maistoin kun kehui niin. :)

Pitäisiköhän minunkin seuraavaksi ostaa BBQ-grill & mesquite..? Se kiinnostaisi, vaikken tomaatin päälle sitä varmaan koskaan laitakaan, tomsku perhana kun aiheuttaa toisinaan ikäviä allergiaoireita.. Toisaalta myös Chicken & Steak kiinnostaisi. Ääää, vaikeeta, ehkä mä ostan vaan kaikki kerralla niin ei tarvitse tehdä päätöksiä! :D

13. elokuuta 2009 klo 9.34  
Blogger Dea kirjoitti...

Osta vain suosiolla molemmat. ;) Mesquite sopii hyvin grilliruokaan, ollaan käytetty paljon marinadeissa, kanafileiden tai pihvin päällä. Samaan tosin sopii chicken and steak myöskin, vaikka sen maku onkin vähän eri tyyppinen, enenmän grillimausteidempi. Mesquitessa on jokin ihana maku, mistä pidämme kovasti, enkä osaa oikein eritellä... :)

13. elokuuta 2009 klo 17.38  
Blogger Martina kirjoitti...

No minäpä nappaan molemmat mikäli kaupan hyllyltä löytyvät! Mitä sitä valitsemaan kahdesta hyvästä vain toinen, kun voi molemmatkin ottaa. :) Mausteita voi siinäkin mielessä huoletta hamstrata kun ne eivät mene ihan heti pilalle. Kiitos vielä vinkeistä! Odotan innolla että pääsen kokeilemaan näitä. :)

14. elokuuta 2009 klo 9.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu