Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Kevyt aamiainen

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kevyt aamiainenTeimme joitain aikoja sitten ukkelin kanssa itsellemme kevyen aamiaisen. Aamupalan voimin piti jaksaa hyöriä koko päivä, sillä halusimme kerätä nälkää illan ravintolaruokailua varten. Aamumme alkoikin hyvin kevyillä ja raikkailla leivillä, joihin tarvitset:

- leipää
- tuorejuustoa
- kananmunia
- makkaraa (meillä oli HK:n sinistä)
- pekonia (paljon!)

Paista pekoni, makkaraviipaleet sekä kananmunat pannulla. Tai pannuilla, suositeltavaa olisi nimittäin että ainakin kananmunalla olisi oma pannu, muuten tuleepi munakasta. Voitele leipä tuorejuustolla ja kasaa päälle pala paistettua kananmunaa, riittävästi pekonia sekä makkaraa. Haarukoi suuhusi ja ole ylpeä itsestäsi kun aloitat päiväsi terveellisesti.

"Voiko ihanammin päivän enää alkaa
onko ihanampaa aamua kuin tää.
Silmäs kun sä aukaiset
kohta ulos vilkaiset.
Nousemista tahdot pitkittää.."
(Finlanders - Ihana aamu)

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

Blogger Kirsi kirjoitti...

Tuolaisen tuhdin aamupalan jälkeen on vaan se huono puoli, että on pakko mennä päiväunille :D Ainakin allekirjoittanut, ainakin viikonloppuaamuisten muna-pekoni-aamiaisten jälkeen ;)

23. huhtikuuta 2009 klo 18.52  
Blogger Martina kirjoitti...

No siinä olet kyllä oikeassa että (liian) tuhti aamiainen tuppaa väsyttämään. Mutta mikäs siinä jos on viikonloppu ja aikaa nukkua. :) Minä taisin hörppästä tämän leivän jälkeen hieman kahvia, joka todellakin piristää minua kun en sitä normaalisti juo. Päiväunia ei siis tarvittu tällä kertaa. :)

24. huhtikuuta 2009 klo 10.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu