Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Capibara

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Capibara



On hän, joka jäi päällimmäisenä mieleen kälyn ja insinöörin Panaman matkan kuulumisista. Suloinen jokisika ei kuitenkaan liity ainakaan fyysisesti tähän ruokaan, mutta sen kanssa samaa kansallisuutta edustavat cashew-pähkinät pääsivät pureskeltavikseni.



Capibara-salaattiin et siis tarvitse:

- capibaraa

Capibara-salaattiin tarvitset:

- vapaavalintaista salaattia (mulla oli lollo rossoa)
- kurkkua
- paprikaa
- päärynää
- tuliaiseksi saatuja cashew-pähkinöitä (Muut eivät kelpaa, täytyy olla tuliainen ja vieläpä Panamasta. Äläkä edes kuvittele lähteväsi hakemaan pähkinöitä itse, sillä se ei ole sama juttu ollenkaan.)
- sinihomejuustoa
- herneitä
- minä työnsin sekaan vielä edamin jämät ja valkosipulikrutonkeja, mutta ilmankin pärjää jos on pakko



Pilko pilkottavat ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Syö ja yritä säästää osa seuraavan päivän evääksi, sillä tähän tulee himo, ja lounastauolla kiität itseäsi jos löydät eväsrasiastasi tätä salaattia. Usko mua. Nuo pähkinät ovat ihan uskomattoman hyviä ja juustothan nyt tietysti maistuvat aina. Päärynä taas pääsi mukaan koska se on juuston hyvä kaveri. Loput ovatkin sitten vain pakollisia rehuja, jotka nyt vaan kuuluu laittaa mukaan, jotta tätä voi kutsua salaatiksi.

Tämä on niin ihanan makuista, että eilen oli taas pakko vääntää capibara-salaattia kolmatta kertaa viikon sisään. Tällä kertaa käytin juustoina goudaa ja valkosipulibrietä. Namnam, hyvin toimi niilläkin juustoilla. Onneksi pähkinöitä on vielä paaaljon jäljellä, sillä lisää on saatava ja heti!

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger Pahalapsi kirjoitti...

Voi jestas, tämä salaatti on varmasti ihan taivaallista... Pähkinät ja juusto ovat miulle oikea intohimo. Pystyisiköhän noiden panamasta tuotujen cashewejen tilalla käyttämään suolapähkinöitä? :D

13. huhtikuuta 2009 klo 13.41  
Blogger Martina kirjoitti...

Eiköhän Panaman pähkinät voi juuri ja juuri korvata joillakin muillakin pähkinöillä. :) Minä ainakin voisin kokeilla noita mainitsemiasi suolapähkinöitä sitten kun Panaman tuliaiset loppuvat. Voisivat tuoda mukavaa vaihtelua, silloin tosin juuston/juustojen olisi hyvä olla sieltä vähemmän suolaisesta päästä.

14. huhtikuuta 2009 klo 10.02  
Anonymous Käly kirjoitti...

Tää on kyllä mun lemppari postaus (vai miksä näitä sanotaan..:))!

Harmi, että salaatin makua en voi kuin kuvitella, herneistä ja pähkinöistä aiheutuvan turvonneen kurkun takia..

3. syyskuuta 2009 klo 20.37  
Blogger Martina kirjoitti...

Hihi, capibara on kyllä aika suloinen.. :) Ja joo, postaukseks mä kuulin jonkun näitä sanovan, ni niin sanon sitten mäkin. Säästelin muuten vikoja tuliaispähkinöitä niin, että vasta oisko ollu viime kuussa söin vikat, eikä niitäkään olis millään raaskinut, sillä nyt ne on loppu. :( Teiän täytyy ehkä lähteä uudestaan Panamaan pähkinän haku reissulle. :D

4. syyskuuta 2009 klo 9.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu