Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Heppapäivityksiä

torstai 26. maaliskuuta 2009

Heppapäivityksiä



Huomasinpa tuossa, että Cantina Westin ruokalista on uusiutunut. Siitäkös tämä tyttö ensin innostui ja heti perään hätääntyi, sillä vanhalla listallahan oli ei sen enempää eikä vähempää kuin paras ravintola-annos ikinä. Kysehän on ihanasta hevospihvistä, jota on ihan pakko saada tasaisin väliajoin tai elämä käy turhan mauttomaksi. Paniikissa siis kävin uutta listaa selailemaan ja huh, heppaa on edelleen saatavilla.

Hepan kaverit tosin ovat hieman muuttuneet. Tomaattinen papu-pekonikastike on vaihtunut meksikolaiseksi maustekastikkeeksi eikä lautasen reunalla enää köllöttele maissintähkä vaan uunipaprikan palasia. Pakkohan tämä uudistunut annos oli testata, joten Kasarmikadulle kävi jälleen kerran tiemme.

Onneksemme hevonen maistui yhtä hyvältä kuin aina ennenkin. Kastike sen sijaan ei yltänyt aivan edeltäjänsä tasolle, mutta hyvin sekin sopi hepan kaveriksi. Uunipaprikat olivat tervetullut lisä, sillä maissintähkä jäi harmittavan usein varsinkin ukkeli the lihansyöjältä syömättä.

Ei siis huolta, annos on edelleen aivan mahtava, vaikka paras lopputulos saataisiinkin, jos lautaselle palautettaisiin alkuperäinen papu-pekonikastike ja uudesta annoksesta säästettäisiin paprikat. Siinä olisi täydellinen yhdistelmä minun makuuni. Vinkki vinkki Cantina Westin ylipäällikköjohtaja (joka siis tietenkin luet tämän)..

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Nelle kirjoitti...

mietin lukiessani ihan samaa;) Mun pitää kokeilla kotona tuota papukastiketta hepan kanssa... kunhan kerkeen.

26. maaliskuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Martina kirjoitti...

Minä en edes ole kovin suuri papujen ystävä, mutta hepan kanssa papu-pekonikastike todella maistuu.

27. maaliskuuta 2009 klo 8.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu