Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Match made in heaven

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Match made in heaven



Joskus käy niin, että jokin suurempi taho ohjaa toisilleen parhaiten sopivat yksilöt löytämään toisensa. Kun he kohtaavat, on kaikki yhtäkkiä päivänselvää eikä kukaan tai mikään saa liittoa hajoamaan. Esimerkkejä tällaisista taivaassa solmituista liitoista ovat ainakin tomaatti ja mozzarella, mäti, sipuli ja smetana, makkara ja sinappi, vodka ja karpalomehu sekä Matti ja Teppo. Yhdessä he ovat lyömättömiä.

Yksi täydellinen yhdistelmä syntyy vuohenjuustosta ja hunajasta. Siihen kun lisätään vielä punaista pestoa ja rucolaa, saadaan aikaiseksi sellainen fantastic four, että jopa Mestarit Areenalla kalpenevat sen rinnalla. Kirka varsinkin näyttää jo hyvin kalpealta..

Ja reseptiin: Sivele leivälle punaista pestoa ja laita rucolaa päälle. Minulla oli jättipehvani kaimaa eli Muhku-sämpylää, mutta mikä tahansa vaalea leipä käy. Asettele peston ja rucolan päälle pari paksua siivua vuohenjuustoa ja laita koko komeus (tai komeudet, sillä eihän yksi leipä riitä mihinkään) hetkeksi uuniin niin, että juusto pääsee vähän sulamaan. Lurauta lämpimien leipien päälle hunajaa ja nauti täydellisestä makuyhdistelmästä. Ah, ihanaa..

"Tää on vuosisadan rakkaustarina
ainakin uskon niin,
tää säilyy ja kestää päiviin tuleviin.
Tää on vuosisadan rakkaustarina
kaunis ja todellinen,
tää säilyy ja kestää mä tunnen sen"

(Sig - Vuosisadan rakkaustarina)

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Polkkapossu kirjoitti...

Jep, tästä täysin samaa mieltä. Tai melkein, koska punainen pesto ei ole oma hittini tähän ja rucolaa en laita uunin kautta. Mutta vuohi ja hinaja ne yhteen soppii, pannaan ne pussauskoppiin.

3. huhtikuuta 2009 klo 21.33  
Blogger Martina kirjoitti...

Hunaja ja vuohenjuusto on mielestäni aika yllättävä pari, mutta ehkä juuri siksi niiiiin hyvää. Huomasinpa muuten juuri että tuo kuva on otettu ennen hunajan lisäämistä, olen siis ollut jälleen kerran hätäinen ja ehkä vähän hajamielinenkin. Hups. :)

6. huhtikuuta 2009 klo 9.57  
Blogger Hanna Takala kirjoitti...

Minä tykkään vuohenjuuston kanssa myös vaahterasiirapista, ehkä se jo menee liian pitkälle?

10. huhtikuuta 2009 klo 18.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu