Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

 Suklaaproteiinia

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Suklaaproteiinia



P90X- treeniohjelman aikana törmäsin ilmiöön nimeltä proteiinipatukat. Aika jänniä pötkylöitä sanon minä. Itse olen tutustunut lähinnä vain Easy Bodyn patukoihin, vaikka muunkin merkkisiä pötkäleitä löytyy kauppojen hyllyiltä. Ensimmäinen patukkani maistui hieman liikaa jauhoiselle, mutta pian patukoiden koostumukseen tottui ja ne alkoivat maistua hyvälle. Itseasiassa aivan todella hyvälle jos nyt totta puhutaan.

Tosissaan treenaavat jantterit eivät suosi hyvänmakuisia patukoita niiden kaloripitoisuuden vuoksi, vaan proteiinin lähteinä toimivat muun muassa kananmunan valkuainen, raejuusto, tonnikala sekä kaikki vähärasvainen liha. Minä ei-lainkaan-(niin tosissaan)treenaava jantteritar olen kuitenkin keksinyt proteiinipatukoillekin käyttöä: Niillä voi kukistaa mielessä kummittelevan ja masussa huhuilevan suklaahimon Fazerin sinistä terveellisemmin. Toki jos tekee mieli Nougat-suklaapatukkaa niin silloin on saatava Nougat-suklaapatukkaa, mutta muihin suklaan ja makean himoihin proteiinipatukka on oikein passeli kaveri.

Kuten jo mainitsin, voi proteiinipatukan koostumus tuntua ensimmäisellä kerralla hieman turhan jauhoiselta, mutta maku on hyvä kun jauhoisuuteen tottuu. Makuvaihtoehtojakin on useita, joten oman lempparin löytää helposti ja vaihtelun varaa on. Itse pidän eniten mansikan ja banaanin makuisista patukoista. Suklaa on hieman liian makea (eli sopiva oikein kovaan makean himoon, jolloin allekirjoittanut tosin tarttuu suosiolla siihen Nougatiin) ja vanilja tylsä.

Sokoksessa kosmetiikkaosastolla taannoin palloillessani bongasin jälleen tutut patukat hyllystä ja kas kun tuo suklaahimokin kummitteli mielessä. Menin siis ja nappasin mansikka- ja banaanipatukan ostoskoriini, kun silmäni nauliutuivat kookoksen makuiseen patukkaan. Uusi maku! Jippii! Uutuutta oli maistettava heti samantien, joten mussutin sellaisen bussissa matkalla kotiin ja kyllä maistui! Nam. Kookoksen uskoisin olevan ainakin Bounty-fanien mieleen, sillä maku on mielestäni ihan sama.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu